okouzlit ne
 okouzlit ne  ještě jak jsem nepěstoval tak jsem k nim do krámu chodil nakupovat a když já si tak rád s lidma povídam
 ještě jak jsem nepěstoval tak jsem k nim do krámu chodil nakupovat a když já si tak rád s lidma povídam  a asi jsu snadno zapamatovatelný tip
 a asi jsu snadno zapamatovatelný tip 
 okouzlit ne
 okouzlit ne  ještě jak jsem nepěstoval tak jsem k nim do krámu chodil nakupovat a když já si tak rád s lidma povídam
 ještě jak jsem nepěstoval tak jsem k nim do krámu chodil nakupovat a když já si tak rád s lidma povídam  a asi jsu snadno zapamatovatelný tip
 a asi jsu snadno zapamatovatelný tip 
 kazdy dobry obchodnik pozna sveho verneho zakaznika ... nota bene takoveho co siri slavu obchodu vsude kolem ... a mimochodem, co ze je to za obchod ?
 kazdy dobry obchodnik pozna sveho verneho zakaznika ... nota bene takoveho co siri slavu obchodu vsude kolem ... a mimochodem, co ze je to za obchod ? 
 a budu mít papriček velkou zásobu
 a budu mít papriček velkou zásobu 
 je to http://www.woch.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Brno. Po předchozí domluvě se dají papričky vyzvednout ve foliákách v Ladné u Břeclavi kde je pěstují.
 je to http://www.woch.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Brno. Po předchozí domluvě se dají papričky vyzvednout ve foliákách v Ladné u Břeclavi kde je pěstují.

treba bude zajimavy a treba nepoznas rozdil...za zkousku to stoji, kdyz uz bde ta terasa
 treba bude zajimavy a treba nepoznas rozdil...za zkousku to stoji, kdyz uz bde ta terasa ty hybridy jolokie peach jsou taky zajímavé jak vizuálně tak pálivostí
 ty hybridy jolokie peach jsou taky zajímavé jak vizuálně tak pálivostí 

byl jsem v Itálii 14dní a taťka měl za úkol pustit samozávlahu každý druhý den, ale musel dát auto do servisu tak se nezalévalo týden
 byl jsem v Itálii 14dní a taťka měl za úkol pustit samozávlahu každý druhý den, ale musel dát auto do servisu tak se nezalévalo týden  a určitě si představíte jak ty rostliny asi vypadaly.
 a určitě si představíte jak ty rostliny asi vypadaly.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů