*** OMO - old school 2015 ***
Re: *** OMO - old school 2015 ***
Taky hodně dobrý. Je vidět, jak to ve skleníku valí...
Parádní zdravý rostliny 

Omo, hele na co se ta dorset naga pěstuje?

Tyvole já nalačno dal kousek dužiny co byla u semínek do pusy, abych pocítil poprvé 1.500.000 + a ... Pal hodně silnej, trošku slzy, ale co hlavně, jak jsem měl křeče v břiše že jsem od rána nesnídal, tak paprićka udělala své a šílený bolesti břicha asi 20 minut. Strašný...

Tyvole já nalačno dal kousek dužiny co byla u semínek do pusy, abych pocítil poprvé 1.500.000 + a ... Pal hodně silnej, trošku slzy, ale co hlavně, jak jsem měl křeče v břiše že jsem od rána nesnídal, tak paprićka udělala své a šílený bolesti břicha asi 20 minut. Strašný...
BlueShark píše:Omo, hele na co se ta dorset naga pěstuje?![]()
![]()
V podstatě odrůdy co mají 100.000 SHU + se na lačno zásadně nejedí

A ty kolem milionu a vejš tak na ty musíš ten žaludek a střeva řádne připravovat třeba i 24Hod před konzumací. Jinak tě brutální křeče neminou.
Hmmm, ble, na co se ty plody tey pěstují? Myslím teď tvůj názor a tvé pěstování 

Nebudem Spamovat OMOVI vlakno napisu to zpravy
Nebo jinak zalozim na tohle no vlakno
Njn sice Ti nerozumím, ale OK, asi Ti blbne kláveskalobo píše:Nebudem Spamovat OMOVI vlakno napisu to zpravy

- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3127
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Usušit, namlet a přidávat do všeho. Výhoda je, že toho opravdu moc nepotřebuješBlueShark píše:Hmmm, ble, na co se ty plody tey pěstují? Myslím teď tvůj názor a tvé pěstování

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce