Holu: Sezóna 2015
Re: Holu: Sezóna 2015
Ja kdyztak ukazu jak to vypada tou termo. Na svoje jsem to psal fixou, ale pro predstavu neni problem. Hodim to pak do sveho tematu az to tady asi nezaneradim 

Pěkné rostlinky
Jen pořád nechápu ten Bishop...Mě od začátku bezkonkurenčně nejvyšší...To relativně zůsatlo, ale plody nikde...Plodí mi vše kromě nich. Jen takové mrzácké pupeny...Jinak já řeším rozlišení rostlin plastovými barevnými párátky a zapíšu si barvy do PC. Ale to je jen do 5 druhů
Pak by se to dalo řešit třeba další kombinací dvou barev. Po vzrůstu kdy je už rozpoznám vrátím ženě na umytí a další použití 

to Pedro: Mně tady trošku kolegové zmátli, tak jsem chvíli nevěděl. Ono to tak hrozné nebude, nechám být a uvidím. 
to MartinS: Klidně to můžeš hodit sem. Nemám s tím problém, ale jak chceš.
to ripaxxx: Díky
Jo a zapomněl jsem dodat, že ty pásky jsou nalepené na fólii, co používají děti ve škole, nic pevnějšího jsem po ruce neměl a žaluzie na funkčních oknech se mi rozebírat nechtělo a náhradní nemám.

Jo a zapomněl jsem dodat, že ty pásky jsou nalepené na fólii, co používají děti ve škole, nic pevnějšího jsem po ruce neměl a žaluzie na funkčních oknech se mi rozebírat nechtělo a náhradní nemám.
Já na tu folii popsal normálním liháčem...funguje takéHolu píše:to Pedro: Mně tady trošku kolegové zmátli, tak jsem chvíli nevěděl. Ono to tak hrozné nebude, nechám být a uvidím.

https://onedrive.live.com/redir?resid=2 ... hoto%2cjpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nahore dvouradkova velikost 12 B(u dvouradku je maximum velikost prave tech 12)
Pak vzorek velikosti 16 B
Pak nejvetsi vzorek 20 B
Jeden na test nejvetsiho pisma 24 netucne.
Vzhledem k ruzne dlouhym nazvum papricek, idealni velikost pisma asi neexistuje.
Za me je asi favorit u kratsich nazvu velikost 20 a u delsich nazvu dvouradkova 12.
Taky lepsi pocitat se zabodnutim a nedavat to doprostred ale spise ke kraji(chce to pak doladit aby konce nazvu koncily vzdy stejne od okraje stitku apod..) Coz jak jsem zkousel ruzne velikosti apod, tak jsem na to uplne nemyslel. Na druhou stranu kratky TSM by uplne nakonci zase vypadal blbe.
Centrovat nazvy taky neni idealni, pak se to neda poradne zabodnout aby to bylo cele videt.
Vubec nevim jakou to ma vydrz, uvidime, zkusim ty udelane zitra vymenit a pak jsem zvedav na konec sezony.
Lepidlo na tech Dymo paskach neni uplne super kvalitni.
Dela se i pruhledna/cerne pismo a mraky dalsich variant. Ja jsem pouzil bilou/cerne pismo.
Resp cerne pismo na pruhledne pasce by bylo asi the best
Coz neni problem.
http://barvici-pasky.heureka.cz/dymo-pa ... 0720500_2/" onclick="window.open(this.href);return false;
A tuhle stitkovacku presne mame v praci:
http://tiskarny-stitku.heureka.cz/dymo- ... nager-160/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nahore dvouradkova velikost 12 B(u dvouradku je maximum velikost prave tech 12)
Pak vzorek velikosti 16 B
Pak nejvetsi vzorek 20 B
Jeden na test nejvetsiho pisma 24 netucne.
Vzhledem k ruzne dlouhym nazvum papricek, idealni velikost pisma asi neexistuje.
Za me je asi favorit u kratsich nazvu velikost 20 a u delsich nazvu dvouradkova 12.
Taky lepsi pocitat se zabodnutim a nedavat to doprostred ale spise ke kraji(chce to pak doladit aby konce nazvu koncily vzdy stejne od okraje stitku apod..) Coz jak jsem zkousel ruzne velikosti apod, tak jsem na to uplne nemyslel. Na druhou stranu kratky TSM by uplne nakonci zase vypadal blbe.
Centrovat nazvy taky neni idealni, pak se to neda poradne zabodnout aby to bylo cele videt.
Vubec nevim jakou to ma vydrz, uvidime, zkusim ty udelane zitra vymenit a pak jsem zvedav na konec sezony.
Lepidlo na tech Dymo paskach neni uplne super kvalitni.
Dela se i pruhledna/cerne pismo a mraky dalsich variant. Ja jsem pouzil bilou/cerne pismo.
Resp cerne pismo na pruhledne pasce by bylo asi the best

http://barvici-pasky.heureka.cz/dymo-pa ... 0720500_2/" onclick="window.open(this.href);return false;
A tuhle stitkovacku presne mame v praci:
http://tiskarny-stitku.heureka.cz/dymo- ... nager-160/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ahoj, tak mi dnes ráno začal kvést první Bishop.
Chinenses se na to chystají příští týden (všechny druhy). Přibližně tak 1/2 květů z těch Jala spadala vlivem špatného počasí, nebo neopylení - nevím. Taky jsem zjistil, že to polomrtvé TSM z minulého týdne není TSM, ale HABANERO RED. Špatně jsem je tady popsal - obhodil popis, omlouvám se. Ostatní zelenině se velmi dobře daří, už i okurky pochopily, že pokud se nezmotoří tak je pošlu hodně rychle na kompost. 
Kvetoucí Bishop - fakt jsem se snažil to zachytit jak nejlépe to šlo a v tu dobu se tam objeví mravenec, kterých je u těch paprik opravdu požehnaně

Všechny Haba, co shodily květy začaly ve velkém obrážet. (Dokonce i Annumkám, kterým upadaly spodní 2 páry)

A už je to tady zase, jako každý rok. Papriky jsou v obležení! Doufám, že si příbuzní přijedou natrhat do láků, protože jim doma neroste, ani kdyby se rozkrájeli. Já to pomaličku začínám brát jako plevel.

To je to TSM z minulého týdne

Habanero Red z minulého týdne (to polomrtvé TSM)

Jiné Haba Red

Větvení Jalapena

Ring of Fire - takhle vypadají všechny, už se těším na sklizeň - hodně mě to navnadilo

Kvetoucí Bishop - fakt jsem se snažil to zachytit jak nejlépe to šlo a v tu dobu se tam objeví mravenec, kterých je u těch paprik opravdu požehnaně

Všechny Haba, co shodily květy začaly ve velkém obrážet. (Dokonce i Annumkám, kterým upadaly spodní 2 páry)
A už je to tady zase, jako každý rok. Papriky jsou v obležení! Doufám, že si příbuzní přijedou natrhat do láků, protože jim doma neroste, ani kdyby se rozkrájeli. Já to pomaličku začínám brát jako plevel.

To je to TSM z minulého týdne
Habanero Red z minulého týdne (to polomrtvé TSM)
Jiné Haba Red
Větvení Jalapena
Ring of Fire - takhle vypadají všechny, už se těším na sklizeň - hodně mě to navnadilo

Parada, jinak kde jsou mravenci, budou i msice. Mrkni radsi. Ja dneska nasel zase par svleku msic na listech a fyzicky jsem znicil msice na novych listech.
Ty svleky jsou vetsinou varovani ze nekde msice budou.
Ty svleky jsou vetsinou varovani ze nekde msice budou.
Krásně ti to venku roste