Holu: Sezóna 2015
Re: Holu: Sezóna 2015
Díky za pochvalu, na mšice kouknu až zítra, jelikož venku právě prší. 

Tak všechno jsem dneska zkontroloval a mšice jsem nenašel. Za uplynulý týden mi začalo kvést Haba Red.
Mám na vás dnes hned několik dotazů. Může počasí za to, že mi v posledním týdnu začaly "usychat" skoro všechny květy? Přece jenom je venku docela ošklivě nebo je to nedostatkem draslíku? Taky mi částečně zčernalo Ring of Fire, mohli byste mi říci, jestli je to něčím napadené? Mám to jen u tohohle plodu. Mám ho případně utrhnout? Díky za pomoc
Takhle vypadá moje letošní zahrádka, jsem na ní docela pyšný (vzadu za tím je ještě kompost s dalšími paprikami a rajčaty)

Jalapeno, co se chytlo

Bishopy se za uplynulý týden se velice rozjely a je radost na ně pohledět

Pardon, ale focus nevyšel. Tohle je ten květ Haba Red.

I ty nejhorší kytky za uplynulý týden zabraly.

Čekám až se květy rozvijí u téhle TSM, to pak bude na podzim mňamka.

Ti malí zmetci. Chvíly byly tyhle Cayenne bez dozoru a takhle to dopadlo.

Tady je to černé Ring of Fire a za tím je vidět ten "uschlý" květ (ty jsou teď u každé kytky)

Takhle vypadá moje letošní zahrádka, jsem na ní docela pyšný (vzadu za tím je ještě kompost s dalšími paprikami a rajčaty)

Jalapeno, co se chytlo
Bishopy se za uplynulý týden se velice rozjely a je radost na ně pohledět

Pardon, ale focus nevyšel. Tohle je ten květ Haba Red.
I ty nejhorší kytky za uplynulý týden zabraly.
Čekám až se květy rozvijí u téhle TSM, to pak bude na podzim mňamka.

Ti malí zmetci. Chvíly byly tyhle Cayenne bez dozoru a takhle to dopadlo.
Tady je to černé Ring of Fire a za tím je vidět ten "uschlý" květ (ty jsou teď u každé kytky)
Ta cerna barva je normalni, na hnilobu to nevypada.
Ja mel loni taky nekolik plodu kdyz jeste nebyly zrale zeleno-cerne, pak se to zbarvi do cervena uvidis.
Ja mel loni taky nekolik plodu kdyz jeste nebyly zrale zeleno-cerne, pak se to zbarvi do cervena uvidis.
uschlé květy jsou v pořádku...pod ním už je malá paprička, můžeš to opatrně u jednoho stáhnout a uvidíš, že to tak je 

Díky chlapi, přesně tohle jsem si přál slyšet! 

Uschly kvet nemusi byt v poradku, pokud zacne stopka menit barvu na zlutou, tak je 100% jasne ze odpadne.
Muzes to zkusit lehce se dotknout, uvidis ze pujde sam, i pokud je stopka jen lehce nazlouta.
Me jich takto odpadlo uz hromady a v kazdem byl zarodek papricky. Z nejakeho duvodu mi zatim drzej jen na jednom druhu.
Vcera jsem pohnojil, tak uvidime.
Muzes to zkusit lehce se dotknout, uvidis ze pujde sam, i pokud je stopka jen lehce nazlouta.
Me jich takto odpadlo uz hromady a v kazdem byl zarodek papricky. Z nejakeho duvodu mi zatim drzej jen na jednom druhu.
Vcera jsem pohnojil, tak uvidime.
Jasně, na to už jsem taky přišel.
Určitě dej vědět, protože mně z cca 20 květů na jedné rostlině vydržel jen jeden.

Jasny. Ocekavam nejaky dopady hnojiva nejdrive za tyden. Tak uvidime pristi vikend.