LOBO - prales 2015
Re: LOBO - prales 2015
Nene davam po dvou a i když zahybes s jednou tak se hýbe i druha rostlinka, dvojčata 

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Je to možné..myslím že sem něco podobného dával někdo i minulý rok 

http://www.foto-tapety.cz
Bohužel tento UPDATE pisi nerad:
Dnes jsem na jedné rostline objevil rozsáhlou kolonii msic
( prohledl jsem tedy všechny a u dalších asi 7 rostlin mam podezření na napadeni nějakým savym hmyzem. Okamzite jsem provedl postrik Mospilanem na všech rostlinach, predevcirem jsem dokonce jak kdyby něco tušil a provedl zalivku s mospilanem. Doufam tedy ze hrozba je zažehnána. Uvidíme...
Každopádně na vine je substrat zahradnicky od firmy Agro je to akorát tak lihen skudcu a žádný uzitek to nedává. Letos mam hodně rostlin tak jsem chtěl ušetřit ale neoplati se to.
Dnes jsem na jedné rostline objevil rozsáhlou kolonii msic

Každopádně na vine je substrat zahradnicky od firmy Agro je to akorát tak lihen skudcu a žádný uzitek to nedává. Letos mam hodně rostlin tak jsem chtěl ušetřit ale neoplati se to.

- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
Agroturistika substráty jsou prostě vhodné pro chování parazitů ne pěstování rostlin
- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Reputace: 697
Aha, aspoň vím co nekupovat. Těch negativních reakcí na tuto firmu tu bylo tuším povícero.
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3126
- Kontaktovat uživatele:
Substrát bez klacků a smutnic je poloviční sranda 

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
ako s těmi smutnicemi jsem tak nějak počítal, že by mohli být ale byl jsem an ně nachystanej lepový desky, to v podstatě vyřešili. Ale ty Mšice jsem opravdu nečekal.Seděli na třech lisitech jedna vedle druhý, opravdu pořádná kolonie. Tak jsem zvědavej už abych byl z práce doma a zjistil aktuální stav. ráno jsem neměl odvahu to kontrolovat, tak dneska během dne hodím aktuální Photo, doufám že už budou ty paraziti po smrti. 

pouzivam tiez substrat od Argo ...ale vzdy pred pouzitim ho prepekam v trube pri 180° cca 30min....zatial som velky problem nemal