Zde se zatracuje anebo velebí počasí ...
Re: Zde se zatracuje anebo velebí počasí ...
Panove co rikate na prubeh pocasi?? Tohle vedet tak zazimuju az na konci listopadu 

počasi je na prd když začalo mrznout tak jsem po pár dnech raději vše sklidil a teď se biju do hlavy mohlo to krásně růst dál
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to neuspěchal a po hlavní sklizni, která už proběhla, stále něco dozrává. Ale to slunce jim chybí. Asi nejlépe si vedou žluté Jolokie. U ostatních druhů jsou plody drobnější /je to zákonité - slabá výživa/.
No ja jsem to taky dal dovnitr tyden pred koncem rijna jak hlasili teplotu kolem nuly v noci a lehce pod.
Doma se mi do toho zase daly trasenky a tak jsem to zkusil mydlovou vodou postrikat. Mno a do tydne vsechny listy opadaly temer a ktere neopadaly, tak je na nich cerna plisen. Mno tak uvidim, asi nakonec ze zazimovani nic nebude. Dam tomu jeste tyden a uvidime.
Vetsinu jsem ostrihal prakticky na kmen a nekde maji napucene nove listy, ale nevim jestli ta mydlova voda se nedostala i do pudy a tam nemuze delat nejakou neplechu. Spise ale listy opadaly z dusledku plisne jak jsem to cele postrikal :-( Kazdopadne mam pripraveno mraky jinych druhu na pristi rok, takze to nakonec ani tak vadit nebude.
Doma se mi do toho zase daly trasenky a tak jsem to zkusil mydlovou vodou postrikat. Mno a do tydne vsechny listy opadaly temer a ktere neopadaly, tak je na nich cerna plisen. Mno tak uvidim, asi nakonec ze zazimovani nic nebude. Dam tomu jeste tyden a uvidime.
Vetsinu jsem ostrihal prakticky na kmen a nekde maji napucene nove listy, ale nevim jestli ta mydlova voda se nedostala i do pudy a tam nemuze delat nejakou neplechu. Spise ale listy opadaly z dusledku plisne jak jsem to cele postrikal :-( Kazdopadne mam pripraveno mraky jinych druhu na pristi rok, takze to nakonec ani tak vadit nebude.
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Počkej, Ty jsi je měl v Praze na balkoně v pátém patře, ne? Tam tuhle zimu mrznout nebudeMartinS píše:No ja jsem to taky dal dovnitr tyden pred koncem rijna jak hlasili teplotu kolem nuly v noci a lehce pod.

Mel no, kdybych vedel jak bude, mam tam kytky jeste ted. Ale co uz... Uz me zena alespon nesikanuje ze jsem na balkove 2x denne pul hodiny 

Tak nam zacla denni rovnodenost. Halelujaa a bylo to poznat v 18:00 jsem si v praci rikal ze je nejak dlouho svetlo sakra. To se holkam za oknem moooc libi 

No hurá, jen aby nám ta radost z počasí vydržela po celý rok