Zde se zatracuje anebo velebí počasí ...

Povídání o chilli papričkách
lobo
Stálý člen
Reputace: 2160
Obrázky: 0

Re: Zde se zatracuje anebo velebí počasí ...

Příspěvekod lobo » 11 lis 2014 23:06

Panove co rikate na prubeh pocasi?? Tohle vedet tak zazimuju az na konci listopadu :-D

proki73
Moderátor
Reputace: 36

Příspěvekod proki73 » 12 lis 2014 07:28

počasi je na prd když začalo mrznout tak jsem po pár dnech raději vše sklidil a teď se biju do hlavy mohlo to krásně růst dál

gandalf
Stálý člen
Reputace: 2594
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod gandalf » 12 lis 2014 09:16

Já jsem to neuspěchal a po hlavní sklizni, která už proběhla, stále něco dozrává. Ale to slunce jim chybí. Asi nejlépe si vedou žluté Jolokie. U ostatních druhů jsou plody drobnější /je to zákonité - slabá výživa/.

MartinS
Stálý člen
Reputace: 4521

Příspěvekod MartinS » 12 lis 2014 10:13

No ja jsem to taky dal dovnitr tyden pred koncem rijna jak hlasili teplotu kolem nuly v noci a lehce pod.
Doma se mi do toho zase daly trasenky a tak jsem to zkusil mydlovou vodou postrikat. Mno a do tydne vsechny listy opadaly temer a ktere neopadaly, tak je na nich cerna plisen. Mno tak uvidim, asi nakonec ze zazimovani nic nebude. Dam tomu jeste tyden a uvidime.
Vetsinu jsem ostrihal prakticky na kmen a nekde maji napucene nove listy, ale nevim jestli ta mydlova voda se nedostala i do pudy a tam nemuze delat nejakou neplechu. Spise ale listy opadaly z dusledku plisne jak jsem to cele postrikal :-( Kazdopadne mam pripraveno mraky jinych druhu na pristi rok, takze to nakonec ani tak vadit nebude.

Colostomizer
Stálý člen
Reputace: 169

Příspěvekod Colostomizer » 13 lis 2014 12:52

MartinS píše:No ja jsem to taky dal dovnitr tyden pred koncem rijna jak hlasili teplotu kolem nuly v noci a lehce pod.
Doma se mi do toho zase daly trasenky a tak jsem to zkusil mydlovou vodou postrikat. Mno a do tydne vsechny listy opadaly temer a ktere neopadaly, tak je na nich cerna plisen. Mno tak uvidim, asi nakonec ze zazimovani nic nebude. Dam tomu jeste tyden a uvidime.
Vetsinu jsem ostrihal prakticky na kmen a nekde maji napucene nove listy, ale nevim jestli ta mydlova voda se nedostala i do pudy a tam nemuze delat nejakou neplechu. Spise ale listy opadaly z dusledku plisne jak jsem to cele postrikal :-( Kazdopadne mam pripraveno mraky jinych druhu na pristi rok, takze to nakonec ani tak vadit nebude.
Počkej, Ty jsi je měl v Praze na balkoně v pátém patře, ne? Tam tuhle zimu mrznout nebude :-D

Tady je Colostomizerovo ... 2014 - 2015 - 2016 - 2017

MartinS
Stálý člen
Reputace: 4521

Příspěvekod MartinS » 13 lis 2014 13:31

Mel no, kdybych vedel jak bude, mam tam kytky jeste ted. Ale co uz... Uz me zena alespon nesikanuje ze jsem na balkove 2x denne pul hodiny :-D

lobo
Stálý člen
Reputace: 2160

Příspěvekod lobo » 20 bře 2015 23:52

Tak nam zacla denni rovnodenost. Halelujaa a bylo to poznat v 18:00 jsem si v praci rikal ze je nejak dlouho svetlo sakra. To se holkam za oknem moooc libi :jalapeno:

Still
Stálý člen
Reputace: 0

Příspěvekod Still » 21 bře 2015 03:45

No hurá, jen aby nám ta radost z počasí vydržela po celý rok :)

Zpět na „Pokec o chilli“