koniash 2019
- accuface
- Stálý člen
- Příspěvky: 825
- Registrován: 01 led 2019 19:39
- Reputace: 2825
- Obrázky: 0
- Bydliště: Olomouc
Re: koniash 2019
To mi nedělej, dávat sem takový fotky. A chilli-rynglová omáčka, ani si nedokážu představit tu chuť
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 2491
- Registrován: 31 kvě 2017 22:15
- Reputace: 3908
- Obrázky: 0
- Bydliště: Praha, 255 mnm, USDA 7b
Re: koniash 2019
A už jsem to udělal zase...už po několikátý...chystám se pomalu jít chrnět i když trošku uvažuju že bych ještě do něčeho kousnul...ale né, už je pozdě, až zítra,... snad jen ještě juknu co nového je na fóru...a BUCH, už zase koniashovo vlákno a jeho fotodokumentace večeře se středomořským časováním! Fórum naprosto fatálně postrádá nějakou fci která by blokovala tvoje vlákno v době kdy je člověk mírně hladovej Mno nic, spaní se odkládá, jdu zjistit co se dá vyplenit v lednici...
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2019
nic si nepředstavuj...prostě rynglová chuť lehce doladěná Bhutlahem do neskutečných mord
klidně Ti nějaký vzorek vezmu na Vypalovák,popravdě je to nejvychucenější omáčka z mého chabého repertoáru...teda nejzběsilejší
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
- accuface
- Stálý člen
- Příspěvky: 825
- Registrován: 01 led 2019 19:39
- Reputace: 2825
- Obrázky: 0
- Bydliště: Olomouc
Re: koniash 2019
Díky za nabídku, malým vzorkem bych nepohrdnul. Na revanš bych ti něco rád přivezl - co třeba domácí slivovice. Jen doufám, že mě ta tvoje omáčka pak nezabije
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Příspěvky: 1465
- Registrován: 09 kvě 2018 17:58
- Reputace: 1963
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kypr, Oroklini
Re: koniash 2019
Vozit ošlehanému pěstiteli z Beskyd slivovici je jako řezníkovi nabízet maso. I když dobrou pálenkou nikdo nepohrdne.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2019
dnes se mi dostal do pazourů páreček prasečích panenek,pánvička,bylinky a modifkovaná švestková Pedrovina
lehký osmah,deci Armilaru
naplátkovat a do trouby
lehce podlít vývarem z bylinek od veleftipné
nechat 2hod v pootevřené troubě,přidat modifikovanou švestkovou Pedrovinu,počkat na zhoustnutí výpeku
oláááááá
no bomby z kopce
lehký osmah,deci Armilaru
naplátkovat a do trouby
lehce podlít vývarem z bylinek od veleftipné
nechat 2hod v pootevřené troubě,přidat modifikovanou švestkovou Pedrovinu,počkat na zhoustnutí výpeku
oláááááá
no bomby z kopce
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2019
resume:masisko z čuněte super měkké jako molitan,omáčka s brutálníma mordama prudce jedlá ...ale safriš dobrota
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2019
našel jsem pár sklenic s nepříliš drtivým dopadem,ty jsem nakrmil myslím Habanerem,to dáš
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů