Žopský Vypalovák vol.5

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
DarthVikta
Stálý člen
Reputace: 784
Obrázky: 0

Re: Žopský Vypalovák vol.5

Příspěvekod DarthVikta » 10 srp 2021 09:09

petr.polasek píše:
10 srp 2021 08:09
Já dorazím ve čtvrtek. I s klobásami... Jen si vyberte, jakou budete chtít (Currywurst nebo Franskou).
Currywurst ;)

MartinS
Stálý člen
Reputace: 4497

Příspěvekod MartinS » 10 srp 2021 11:10

Faboš píše:
09 srp 2021 18:20
...A tak jako loni i letos budu večer makat na zábavě až do rána, aby se lidi mohly bavit. A takových je nás víc...
Toť můj názor k tomuto tématu...
Chapu jak to beres zodpovedne, nechas tam vsechno, nicmene jsem chtel poukazat na to ze je tu dost odborniku na papricky, rajcata, metody pestovani, odrudy a prijde me skoda ze pak delaji jen "delnika".
To je to primarni, kde si myslim, ze by se to mohlo nekam posunout. Nez jen chodit 30let do te same prace a delat u stejneho pasu.
Samozrejme je to kazdeho vec, nekomu to staci, ale proste tady vidim nevyuzity potencial.

BTW: Ja treba nyni menim v ramci firmy projekt, a je mozne ze ani dovolenou na patek nedostanu, ale to ted sem asi nepatri.

Faboš
Stálý člen
Reputace: 5904

Příspěvekod Faboš » 10 srp 2021 14:32

MartinS píše:
10 srp 2021 11:10
Faboš píše:
09 srp 2021 18:20
...A tak jako loni i letos budu večer makat na zábavě až do rána, aby se lidi mohly bavit. A takových je nás víc...
Toť můj názor k tomuto tématu...
Chapu jak to beres zodpovedne, nechas tam vsechno, nicmene jsem chtel poukazat na to ze je tu dost odborniku na papricky, rajcata, metody pestovani, odrudy a prijde me skoda ze pak delaji jen "delnika".
To je to primarni, kde si myslim, ze by se to mohlo nekam posunout. Nez jen chodit 30let do te same prace a delat u stejneho pasu.
Samozrejme je to kazdeho vec, nekomu to staci, ale proste tady vidim nevyuzity potencial.

BTW: Ja treba nyni menim v ramci firmy projekt, a je mozne ze ani dovolenou na patek nedostanu, ale to ted sem asi nepatri.
Rozumím ti....
Ale kdyby všichni odborníci dělali jen to co není pod jejich úroveň, tak by Vypalovák nikdy nebyl. Kdyžby ve fabrice byl samej inženýr a nikdo nestál u toho pásu, tak by z Boleslavi nevyjela ani jedna škodovečka...
Tím chci říct že by se nemělo škatulkovat na dělníka a něco víc, neboť to je cesta do pekel.
A mezi námi, dovolím si tvrdit, že odborníci přes papriky sme tam svým způsobem každej, ale jen díky těm co s pokorou přijmou svůj úkol a dobře odvedou svou práci, může festival fungovat.
Ať už se jedná o papričkáře, anebo o místní členy SDH.

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 12 srp 2021 14:43

Kluci hezký, hubený nebo trochu při těle, nehádejte se mi tady do pudele. Ono je to všechno z úhlu pohledu. Třeba můj pohled. Když jsme dělali první Vypalovák, byl to takový pokus z hecu a všechno dost amatérsky a na koleně. A to se mi na tom právě líbilo, taková akce jako za mýho mládí, venkovská ,,tancovačka" se všemi aspekty jako třeba ,,povolný přivožralý holky atd,atd " Postupně to dostáva jakýsi profesionálnější tvar.
Velká pomoc ,,hasičskej" výdejní ohřívací pultík versus ,,náš" gril, to bylo svýho času horký téma a vloni si nikdo ani nevzpoměl. Je nás tam kopice, sto názorů na všemožný věci, někdy se i pohádáme, ale můj názor a apel je takový, nechat to plynout volně. Mění se trochu osazenstvo, takže jistě vylepšovat, ale neposrat se, nezkomercionalizovat a nezpoplatnit třeba i ty rady od ,,Baculina výstavkovýho pultíku".
Vidím to i ze dvou zajímavých pohledů, jakože první dva roky jsem dřel jak hovado, druhé dva kvůli úrazu se víceménně, vezl zato jsem měl čas pozorovat. A další věc, celou akci vidím ,,bohužel-bohudík" střízlivýma očima v pravém slova smyslu. Řeknu to ve zkratce, nakecá se tam spousta, spousta řečí, bohužel některé a zvláště kontroverzní pod vlivem. A makají všichni, každý něco, tedy až na malé vyjímky v nasazení. A jeden aspekt velmi důležitý. Všichni to dělají nezištně, tedy až na ty zmíněné vyjímky, které ostatně potvrzují pravidlo.
No trochu jsem se rozjel, tak čus a buďte dobří.... volové :thumbup:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

DarthVikta
Stálý člen

Příspěvekod DarthVikta » 14 srp 2021 00:40

Den rumu v Hulajně - prej tam měli 105 druhů - tipl bych to okolo osmdesátky ;)
75805

DarthVikta
Stálý člen

Příspěvekod DarthVikta » 14 srp 2021 01:57

Erben61 píše:
12 srp 2021 14:43
Když jsme dělali první Vypalovák, byl to takový pokus z hecu a všechno dost amatérsky a na koleně. A to se mi na tom právě líbilo, taková akce jako za mýho mládí, venkovská ,,tancovačka" se všemi aspekty jako třeba ,,povolný přivožralý holky atd,atd " Postupně to dostáva jakýsi profesionálnější tvar.
Erbe, budu se věnovat té první části příspěvku, protože si to beru celkem osobně... - Jo, bylo to strašně fajn udělat prvně věc, o které jsme nemysleli ani v nejdivočejších myšlenkách :) Jet to zkrátka na pankáče, pohoda, nějak to (dobře) dopadne :) Čmáral jsem fixou směrovky na kus papundeklu a byl jsem nadšenej, že se mohu účastnit takový pohodový akce :) Nu, papundekl se rozmočí, nápisy rozmažou a můžeme to dělat znovu... Okay, proč ne, ale co takhle udělat cedule, který vydrží několik let, napadlo mě... 2018 jsem je udělal a "budou na věky"... Plody na papírových táccích, kde se fixou píše druh - jo, pohoda, bylo to strašně fajn, ale ta izolepa, která nedržela, když trošku fouklo... Dovolil jsem si tedy udělat nějaký popisky, který stály za hovno, protože bylo vlhko a kroutily se jak cigán na sociálce... Poučil jsem se a další ročník je zalaminoval...
Hele, já to určitě nechci hnát do extrému a komerce, zkrátka mám rád hezký věci... Říkám si, proč to nemít fakt hezký?
Jelikož mě ten čínskej sráč donutil prodat skla, tak chci udělat alespoň nějaký hezký video... Teď otázka - co je komerčnější - fotky s výbavou za 200k (minulej rok), nebo video z telefonu za 16k? (pořádný video z akce nemáme...).
Víš co, když je ve skupině nadšenců zapálený fotograf/grafik, tak proč jej nevyužít, když už neumí vařit - čím jiným by přispěl...
Ano, následně to může inklinovat k určitému "profesionálnímu" looku, ale o tom to je, ne? Ty vaříš nový omáčky, který vychytáváš, aby byly fakt skvělý (jsou) a já, jelikož tímto nemohu přispět, se snažím jinak...
Tahle akce nebude nikdy jako Brno, Náplavka a podobný hovna - bude vždycky jiná a já se snažím, aby byla zkrátka hezčí :)

Vikta :)

lazar
Stálý člen
Reputace: 3281

Příspěvekod lazar » 14 srp 2021 11:16

Vikto, ja sem jednoznačně za video, a když to hezky sestřiháš tak určitě ukapne i slza dojetím :respect:
Každé sousto je lepší než to poslední.. :angry1:
> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <

koniash
Stálý člen
Reputace: 5033

Příspěvekod koniash » 14 srp 2021 20:41

:tiphat: tož za tři týdny jdeme na to a přípravy vrcholí,dnes klasický sterilát
okurkové řezy s Habanerem
75813
letos jsem tam namontoval trochu víc chilli tak uvidíme.... :dance2: :dance2: :dance2:
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“