Currywurstpetr.polasek píše: ↑10 srp 2021 08:09Já dorazím ve čtvrtek. I s klobásami... Jen si vyberte, jakou budete chtít (Currywurst nebo Franskou).

Currywurstpetr.polasek píše: ↑10 srp 2021 08:09Já dorazím ve čtvrtek. I s klobásami... Jen si vyberte, jakou budete chtít (Currywurst nebo Franskou).
Chapu jak to beres zodpovedne, nechas tam vsechno, nicmene jsem chtel poukazat na to ze je tu dost odborniku na papricky, rajcata, metody pestovani, odrudy a prijde me skoda ze pak delaji jen "delnika".
Rozumím ti....MartinS píše: ↑10 srp 2021 11:10Chapu jak to beres zodpovedne, nechas tam vsechno, nicmene jsem chtel poukazat na to ze je tu dost odborniku na papricky, rajcata, metody pestovani, odrudy a prijde me skoda ze pak delaji jen "delnika".
To je to primarni, kde si myslim, ze by se to mohlo nekam posunout. Nez jen chodit 30let do te same prace a delat u stejneho pasu.
Samozrejme je to kazdeho vec, nekomu to staci, ale proste tady vidim nevyuzity potencial.
BTW: Ja treba nyni menim v ramci firmy projekt, a je mozne ze ani dovolenou na patek nedostanu, ale to ted sem asi nepatri.
Erbe, budu se věnovat té první části příspěvku, protože si to beru celkem osobně... - Jo, bylo to strašně fajn udělat prvně věc, o které jsme nemysleli ani v nejdivočejších myšlenkáchErben61 píše: ↑12 srp 2021 14:43Když jsme dělali první Vypalovák, byl to takový pokus z hecu a všechno dost amatérsky a na koleně. A to se mi na tom právě líbilo, taková akce jako za mýho mládí, venkovská ,,tancovačka" se všemi aspekty jako třeba ,,povolný přivožralý holky atd,atd " Postupně to dostáva jakýsi profesionálnější tvar.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů