Žopský Vypalovák vol.3
Re: Žopský Vypalovák vol.3
To bylo neskutecne, co dali. To jsem jeste nevidel. Mooc klobouk.
Borci neskutecni, pridavaly se 2 dalsi kola, kterymi finalisti prosli bez problemu. Po nandani tretiho pridaneho kola druhy v poradi vzdal.
Pavlik nekolikrat natahnuto, ale ustal to
Martas, letos je ten stream perfektni.
Bylo to paradni, stream ukoncen
Skoda to pocasi.

- bobarňa
- Stálý člen
- Reputace: 958
- Obrázky: 0
Chtěl by jsem všem chillencům a chillenkám, kteří dnes "promokli" při organizaci Vypalováku v Žopech poděkovat
za perfektní zážitek s přísunem kvalitního kapsaicinu a pokecáni o chillenostech.
Máte to rok od roku vychytanější - Viktovy popisy chillenek fakt pefektní, chilli con carne a klobaňeros bezkonkurenční, no a u chilli omáček jsem nevéděl, kterou dříve ochutnat, i když musím přiznat, že u mě vyhrála Žopská prda /už se chladí v ledničce/
Rád jsem Vás většinu poznal a aspoň chvíli pokecal.
Ještě jednou děkuji a fakt klobouk dolů všem.
P.S. Zpátky se řídilo moc fajn, já jsem křečoval v břiše a manželka popíjela Tchořovicu

Rád jsem Vás většinu poznal a aspoň chvíli pokecal.

Ještě jednou děkuji a fakt klobouk dolů všem.

P.S. Zpátky se řídilo moc fajn, já jsem křečoval v břiše a manželka popíjela Tchořovicu

-
- Stálý člen
- Reputace: 5033
- Obrázky: 0
krátký koment z vypalovače v Žopech
luxusní setkání závisláků na papričkách,organizačně to pokryl Baron a jeho tým bez rébusu na jednotku,nemělo to chybu a počasí si nevybereš,ale je to jenom o lidech
Pro Pedra...sorry Boss,ale ten Baronův a Tydžejův salát jako že feferonkový jsme ti museli doporučit jako velejemný,neb pohled na tvou tvář po pozření prvního sousta bavil a to tak že hodně
Pro Erba:Míro klobrc dole až na parkety
pro Praha,Tydžej,Scoo a pomocníky v kuchyni...jako dobře namazaný stroj
pro Palko a Bacula:skvělý tým u semínek
do riti pálí mně celé těleso,asi se budu muset ponořit do vinné kapaliny a nechat se nadlehčovat její tíhou,další část komentu podám později,za mně veledobrá akcička

luxusní setkání závisláků na papričkách,organizačně to pokryl Baron a jeho tým bez rébusu na jednotku,nemělo to chybu a počasí si nevybereš,ale je to jenom o lidech
Pro Pedra...sorry Boss,ale ten Baronův a Tydžejův salát jako že feferonkový jsme ti museli doporučit jako velejemný,neb pohled na tvou tvář po pozření prvního sousta bavil a to tak že hodně

Pro Erba:Míro klobrc dole až na parkety

pro Praha,Tydžej,Scoo a pomocníky v kuchyni...jako dobře namazaný stroj

pro Palko a Bacula:skvělý tým u semínek

do riti pálí mně celé těleso,asi se budu muset ponořit do vinné kapaliny a nechat se nadlehčovat její tíhou,další část komentu podám později,za mně veledobrá akcička

co pálí jak sviňa,nestíhá bolet