Žopský Vypalovák vol.2
Re: Žopský Vypalovák vol.2
Jaký je vůbec harmonogram? Cca?
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3123
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
-
- Stálý člen
- Reputace: 3467
Dnes je čtvrtek a začnou se sjíždět první organizátoři Vypalováku, zítra dorazí už zbytek pracovní čety který zcela jistě rádi mezi sebou uvítáme! Nicméně všem kdo pojedou do Žop poprvé nelekejte se že jedete do slepé ulice... Nad Žopama už je jen pouze les Hostýnských vrchů. Dávám přeci jen kontakt na sebe kdyby někdo si nevěděl rady tak ať v klídku zavolá na 777 98 68 56. Rád Vám kdykoliv budu k nápomoci!!!
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Věřte nebo né, ale už jsem 45 minut vzhůru a zrovna tolik mi zbývá k odjezdu prvního busu MHD k přesunu do Žop. S tím kufrem plným omáček to bude zajímavýýýýý, tak držte palce, čus.
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- Praha
- Moderátor
- Reputace: 1033
Tož já taky za chvíli valím do Hradce za Wlastou. Erbe, sraz kolem půl jedenácté v Pardubicích. Zatím čus!
- Chozee77
- Stálý člen
- Reputace: 2847
"á.... hosté už se sjíždějí"

Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
Jára Da Cimrman
- honzek86
- Stálý člen
- Reputace: 761
Tož já se na to vyspím
zítra mám dovolenou a ráno valím.
...
Plha se hlásí! Mám dotaz:
Zrovna minulo období, kdy jsem docela hodně vařil majdy a všechno možné. V jaké formě to mám s sebou vzít a v jakém množství? Předpokládám, že večer poteče chilli proudem, tak když vezmu pár větších sklenic, tak se to neztratí, ne? Za předpokladu, že to ve srovnání s těma ostatníma bude požiratelný
netrefil jsem moc pal, ty moje budou spíš kategorie "for ladies", maximálně "medium hot".

...
Zrovna minulo období, kdy jsem docela hodně vařil majdy a všechno možné. V jaké formě to mám s sebou vzít a v jakém množství? Předpokládám, že večer poteče chilli proudem, tak když vezmu pár větších sklenic, tak se to neztratí, ne? Za předpokladu, že to ve srovnání s těma ostatníma bude požiratelný

Naposledy upravil 1 dne honzek86; celkem upraveno 6x.
"Failure is simply the opportunity to begin again, this time more intelligently." (Henry Ford)
honzek86 2018 - první sezóna
honzek86 2019 - druhá sezóna
https://www.chilli-forum.cz/vnitrni-galerie-pestovani-chilli/honzek86-2019-druha-sezona-t7683-40.html
honzek86 2018 - první sezóna
honzek86 2019 - druhá sezóna
https://www.chilli-forum.cz/vnitrni-galerie-pestovani-chilli/honzek86-2019-druha-sezona-t7683-40.html
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3123
- Kontaktovat uživatele:
vem něco málo na košt. Každý veme 1-2 sklenky ve výsledku tam toho bude dost.honzek86 píše: ↑06 zář 2018 10:01Tož já se na to vyspímzítra mám dovolenou a ráno valím.
...
Zrovna minulo období, kdy jsem docela hodně vařil majdy a všechno možné. V jaké formě to mám s sebou vzít a v jakém množství? Předpokládám, že večer poteče chilli proudem, tak když vezmu pár větších sklenic, tak se to neztratí, ne? Za předpokladu, že to ve srovnání s těma ostatníma bude požiratelnýnetrefil jsem moc pal, ty moje budou spíš kategorie "for ladies", maximálně "medium".

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce