https://www.prague.eu/cs/detail-akce/30646/chilli-fest
https://www.kudyznudy.cz/akce/chilli-fe ... w-eurojack
https://www.facebook.com/events/302101151900477/?_rdr
Jako kazdy rok, se nas par sejde na prazskem chilli festu. Drive se konal na prazske naplavce, loni byl v arealu Staropramenu a letos bude v prazske trznici.
Ten lonsky byl zatim asi nejhorsi.
Jedinne co bylo loni trochu vice chilli, byla soutez, jinak se jednalo spise o stankovy prodej vseho mozneho casto s chilli i nesouvisejiciho za ucasti nejhnusnejsiho prazskeho piva.
Tak vzhledem k tomu ze snad horsi uz to byt nemuze a i tam jsme si slusne pokecali, asi nas nic nemuze ani odradit.
Prazsky chilli fest obecne, samozrejme neni na takove urovni jako Zopsky Vypalovak, ale tak na vymenu plodu a pokec asi proc ne.
To ze to nebude ve Staropramen arealu podle me zarucuje, ze tam nebude jen hnusny "Starac" ale opet se objevi i male pivovary s chilli pivy, cidery a dalsimi.
Hlaste se kdo by sel. Afterparty pro par zajemcu bude tam kde loni besidka.
Ja jsem si doma zarezervoval termin a nemelo by nic branit se tam stavit a vzit opet vse co bude zrale.
Chilli Fest - Praha 1.10.2022 (Prazska trznice)
Re: Chilli Fest - Praha 1.10.2022 (Prazska trznice)
Vzhledem k tomu ze tam urcite vymenime nejake plody, pripadne seminka.
Ja budu mit opet BB, rekl bych ze kopec Aji Ahuachapau a uvidime co dozraje z kytek od Pedra.
Urcite bych chtel pro kolegu zasadit Big Red Mama. Tuhle papricku muj balkon jeste nezazil
Takze kdo pujde, jestli by vzal plod nebo semena, rad zkusim.
Jinak mam od OMA a Petra nejakou genetiku tak postupne ujidam, vyfotim pred snezenim abych pak mohl pripadne zjistit co bylo fajn a co bych chtel jet pristi rok. Nicmene Brown Bic urcite pojedu. Je to takove nove Naganero. Stane se z ni take legenda.
Ja budu mit opet BB, rekl bych ze kopec Aji Ahuachapau a uvidime co dozraje z kytek od Pedra.
Urcite bych chtel pro kolegu zasadit Big Red Mama. Tuhle papricku muj balkon jeste nezazil

Takze kdo pujde, jestli by vzal plod nebo semena, rad zkusim.
Jinak mam od OMA a Petra nejakou genetiku tak postupne ujidam, vyfotim pred snezenim abych pak mohl pripadne zjistit co bylo fajn a co bych chtel jet pristi rok. Nicmene Brown Bic urcite pojedu. Je to takove nove Naganero. Stane se z ni take legenda.
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Já dorazím určitě. Hlásím se k obojímu.
- Praha
- Moderátor
- Reputace: 1033
V kolik plánujete příchod? Já bych se stavil ale musel bych vyčichnout kolem půl pátý. Mám noční.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3466
Baron sa hlásí do Práglu zbliknůť co je tam novýho u Golonky v šantecu...
Asi by to šlo, přeběžně se hlásím. A spát bude moravská větev kde?
-
- Stálý člen
- Reputace: 2081
Já dorazím po 12.00.
Ja bych dorazil nejak 10:30-11:00 a dal si tam rovnou nejaky dobry obed.