Chilli Fest - Praha 1.10.2022 (Prazska trznice)
Re: Chilli Fest - Praha 1.10.2022 (Prazska trznice)
Hlasim, ze jsem na miste. Z Vltavske je to pekna prochazka. Musite jit az skoro nakonec trznice
-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
- Obrázky: 0
Chilli Fest v Praze má podle mého názoru sestupnou tendenci. Čerstvé chilli nabízel pouze jeden stánek. Výstavka žádná, pár stánků s různými chilli výrobky. Je fajn, že se sejdeme, tak z tohoto pohledu to bylo prima.

Bacula
-
- Stálý člen
- Reputace: 3467
Zdarec

Takže z mého pohledu je to taky na levačku a to nejen že pršelo a byla kosa, Praha se třepal jak drahý psík ,ale najdou se ale výjimky a po obchůzce s Martinou a ochutnávkách všech možných omajd,čatní, relišů a kde čeho tak se tam pár výjimek dalo najít a ta topinkovka byla Martino super no ne?
Zkrátka Vypalovák je lepší a basta!
Pokračování z posezení taky bude...

Takže z mého pohledu je to taky na levačku a to nejen že pršelo a byla kosa, Praha se třepal jak drahý psík ,ale najdou se ale výjimky a po obchůzce s Martinou a ochutnávkách všech možných omajd,čatní, relišů a kde čeho tak se tam pár výjimek dalo najít a ta topinkovka byla Martino super no ne?
Zkrátka Vypalovák je lepší a basta!
Pokračování z posezení taky bude...
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Kontaktovat uživatele:
Byla to bezva akce, už se těším na další. Škoda, že jsem musel pádit dřív. Hezkou něděli všem 

-
- Stálý člen
- Reputace: 3467
Zdarec

Posezení bylo super a Klobaněrko z grilu a Palkovy čabajky neměly chybu!!!
Jenom ta kačena k dnešnímu obědu zase neklapla, no Golonka je Kulíšek a má tvrdý veminko a křivý nohy a nechtěl mi nabalit na cestu do vlaku!!!l
PS. Martine S to jak jsme rozdávali papričky v sobotu odpoledne na festu nemělo chybu a lidí čučeli jak puci že...

Posezení bylo super a Klobaněrko z grilu a Palkovy čabajky neměly chybu!!!

Jenom ta kačena k dnešnímu obědu zase neklapla, no Golonka je Kulíšek a má tvrdý veminko a křivý nohy a nechtěl mi nabalit na cestu do vlaku!!!l
PS. Martine S to jak jsme rozdávali papričky v sobotu odpoledne na festu nemělo chybu a lidí čučeli jak puci že...

Naposledy upravil 1 dne Baron z Žop; celkem upraveno 3x.
Jojo museli jsme zasuplovat tu chudou chilli nabidku. Lidi byli radi a nechapali.