Celostátní sraz a soutěž
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Re: Celostátní sraz a soutěž
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Napsal jsem k sobe na ten seznam ze vezmu vinko. Chapu ze bude pivo, ale nekdo si treba da. Vzal bych dve nebo tri dvoulitrovky.
Ma nekdo nejake specialni prani na odrudu vina? (samozrejme i podle moznosti vinoteky pak vyberu). Minule se snedlo i celkem dost chleba, pripadne muzu take vzit. Naopak mleko se prakticky nepilo co si pamatuji
Ma nekdo nejake specialni prani na odrudu vina? (samozrejme i podle moznosti vinoteky pak vyberu). Minule se snedlo i celkem dost chleba, pripadne muzu take vzit. Naopak mleko se prakticky nepilo co si pamatuji
-
Baron z Žop
- Stálý člen
- Reputace: 3493
Zdar, já jak sem psal neberu nic, ale už mám na vaření kořenovou zeleninu a cibuli. Marťas vem mi dvojku červeniska na podlévání....zn. není vyhraněná, ale aby bylo pitelnéééé!!!
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Víme, že nebude Jahodové pyré...
Někdo se přidá nebo u někoho nějaká změna???
Rád bych to měl komplet a nějaký nástřel...
Díky všem za odezvu...
Ahoj, jsme z Prahy a chtěli by jsme přijet s kamarádem. Kamarád také pěstuje ale není na fóru. Já bych klidně byl aktivnější, ale má tady vlákno už mamka, takže bych měl totožné fotky. Chtěl jsem se zeptat zdali by bylo možné kdyby jsme opravdu jeli, abychom mohli dorazit nebo je to spíše sraz vás co se mezi sebou už nějak znáte
jinak co popřípadě vzít sebou, kolik peněz na jídlo/ pití apod. Díky

- wlasta1
- Stálý člen
Ahoj, problém v tom nevidím. Jen se rozhodněte rychle. Musím do zítra nahlásit nějaký počet.Palko píše: ↑02 kvě 2017 21:11Ahoj, jsme z Prahy a chtěli by jsme přijet s kamarádem. Kamarád také pěstuje ale není na fóru. Já bych klidně byl aktivnější, ale má tady vlákno už mamka, takže bych měl totožné fotky. Chtěl jsem se zeptat zdali by bylo možné kdyby jsme opravdu jeli, abychom mohli dorazit nebo je to spíše sraz vás co se mezi sebou už nějak znátejinak co popřípadě vzít sebou, kolik peněz na jídlo/ pití apod. Díky
![]()
![]()
Každý z nás byl jednou nováček, nikoho neodstrčíme.
Co se týče jídla a pití tak se jí maso a pije pivo atd.
Na vegetariány nejsme připraveni
Náklady jsou cca 300/os za jídlo a pití + 400/os za dvě noci v chatce.
Snad jsem zodpověděl vše podstatné.
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3154
- Kontaktovat uživatele:
Zavolej tam, ať v pátek neprší https://www.yr.no/place/Czech_Republic/ ... /long.htmlwlasta1 píše: ↑03 kvě 2017 06:12Ahoj, problém v tom nevidím. Jen se rozhodněte rychle. Musím do zítra nahlásit nějaký počet.Palko píše: ↑02 kvě 2017 21:11Ahoj, jsme z Prahy a chtěli by jsme přijet s kamarádem. Kamarád také pěstuje ale není na fóru. Já bych klidně byl aktivnější, ale má tady vlákno už mamka, takže bych měl totožné fotky. Chtěl jsem se zeptat zdali by bylo možné kdyby jsme opravdu jeli, abychom mohli dorazit nebo je to spíše sraz vás co se mezi sebou už nějak znátejinak co popřípadě vzít sebou, kolik peněz na jídlo/ pití apod. Díky
![]()
![]()
Každý z nás byl jednou nováček, nikoho neodstrčíme.
Co se týče jídla a pití tak se jí maso a pije pivo atd.
Na vegetariány nejsme připraveni
Náklady jsou cca 300/os za jídlo a pití + 400/os za dvě noci v chatce.
Snad jsem zodpověděl vše podstatné.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- wlasta1
- Stálý člen
Mělo by to být cajk