Víme, že nebude Jahodové pyré...
Ahoj, problém v tom nevidím. Jen se rozhodněte rychle. Musím do zítra nahlásit nějaký počet.Palko píše: ↑02 kvě 2017 21:11Ahoj, jsme z Prahy a chtěli by jsme přijet s kamarádem. Kamarád také pěstuje ale není na fóru. Já bych klidně byl aktivnější, ale má tady vlákno už mamka, takže bych měl totožné fotky. Chtěl jsem se zeptat zdali by bylo možné kdyby jsme opravdu jeli, abychom mohli dorazit nebo je to spíše sraz vás co se mezi sebou už nějak znátejinak co popřípadě vzít sebou, kolik peněz na jídlo/ pití apod. Díky
![]()
![]()
Zavolej tam, ať v pátek neprší https://www.yr.no/place/Czech_Republic/ ... /long.htmlwlasta1 píše: ↑03 kvě 2017 06:12Ahoj, problém v tom nevidím. Jen se rozhodněte rychle. Musím do zítra nahlásit nějaký počet.Palko píše: ↑02 kvě 2017 21:11Ahoj, jsme z Prahy a chtěli by jsme přijet s kamarádem. Kamarád také pěstuje ale není na fóru. Já bych klidně byl aktivnější, ale má tady vlákno už mamka, takže bych měl totožné fotky. Chtěl jsem se zeptat zdali by bylo možné kdyby jsme opravdu jeli, abychom mohli dorazit nebo je to spíše sraz vás co se mezi sebou už nějak znátejinak co popřípadě vzít sebou, kolik peněz na jídlo/ pití apod. Díky
![]()
![]()
Každý z nás byl jednou nováček, nikoho neodstrčíme.
Co se týče jídla a pití tak se jí maso a pije pivo atd.
Na vegetariány nejsme připraveni
Náklady jsou cca 300/os za jídlo a pití + 400/os za dvě noci v chatce.
Snad jsem zodpověděl vše podstatné.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host