Celostátní sraz a soutěž

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
Praha
Moderátor
Reputace: 1034
Obrázky: 0

Re: Celostátní sraz a soutěž

Příspěvekod Praha » 01 zář 2016 18:56

OMO,Lobo, Baron a všichni ostatní: díky moc za podporu. Budu ji potřebovat :wave:

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 04 zář 2016 13:00

Ahoj chillenci. Pár dní jsem teď poněkud více pracovně vytížen a to si to ještě prokládám výrobou omáček a zpracováním ourodičky. Dokonce jsem včera zamořil vrátnici capsaicinem, při pitvání paprik na sušení ,že jsem ani nevyndal notebook a to je co říct. Koukám, že se to tady v tomto vláknu mele a přemýšlím, že moje starost, jak se dostat na místo ,není až tak důležitá.Nejdřív chci vyjádřit podporu kolegovi Praha a v té souvislosti mě napadá, že možná bude třeba nabídnout své schopnosti k zajištění nejakého toho stravování, protože nejen chilli papričkami živ je člověk. Pokud vím, tak se právě Praha v tomto angažoval. Jsem kuchař, takže rád přiložím ruku k dílu, Ovšem možnosti zabezpečení třeba hrnců na guláš, surovin a podobně je mimo mé možnosti. Nejsem vlastníkem ani mega hrnce ani jakékoliv jiné plechové rachotiny :dunno: mohl bych nabídnout tak maximálně nějaké naběračky nebo vařečky.Dokonce mám i jednu mega. :jalapeno: :jalapeno: Zato budu na sjezdu zřejmě vlastníkem trochu více času, protože jsem abstinent a papričky nasyrovo téměř nechroustám. Celkově vzato jsem vlastníkem takovej všemožnejch zdravotních potíží, že se do té improvizované kuchyňky rád CHVÍLEMA zašiju. CHVÍLEMA jsem zvýraznil záměrně, protože to hlavní, co mě na sjezd táhne je poznat se s lidma s kterými si zde píšu. A hlavně poznat tu chillenou atmosféru, kdy je pohromadě velká řada maniaků , jímž se chilli stalo nejméně takovou součástí života jako mě.Takže závěrem to shrnu, že jsem se sice zase rozkecal, nicméně se těším a rád si třeba stoupnu ke sporáku. :jalapeno: :jalapeno: Jsem na to z různejch akcí docela zvyklej. Přeju hodně zdaru a ať Vás ty pacičky při zpracování pálí co nejvíce v přímé úměře sklizni :wave: :tiphat:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Zděnda-Z-Javecu
Stálý člen
Reputace: 7

Příspěvekod Zděnda-Z-Javecu » 04 zář 2016 22:08

OMO píše:
Baron z Žop píše:Omo a nezapomněl jsi na DarthWikthu???
Džedáj je samozřejmě zvaný, stačí slovo a je napsaný :megalol:
Zděnda-Z-Javecu píše:Výborně, tak už si to jen domluvím v práci a budu se těšit a vymýšlet co s sebou :-) :cooking:
co ty nic ?
Bohužel, mám teď hromadu práce v práci a taky rekonstrukci baráku a krom toho čekáme chilli bejby, takže se mi nedostává času na radovánky, jen sem tam večer si pročtu novinky na fóru. Ale díky za pozvání, jakmile bude víc času nebo bude nějaká akce tady za rohem (mimochodem, není tady někdo z Domašova nebo okolí?), tak se ozvu :tiphat:
Co shoří, neshnije...

lobo
Stálý člen
Reputace: 2160

Příspěvekod lobo » 05 zář 2016 11:47

No hele Erbene,

Myslím, že se nikdo neude zlobit když tam budeš zastávat funkci vrchního kuchaře. Nicméně s tím nádobím ti rozumím že bude trochu problém ale věřím, že někdo kdo pojede atuom by to mohl zajistit.

Na druhou stranu si zase říkám jestli je nutnsot vařit guláš. Když se nad tím zamyslím..... V pátek příjezd v odpoledních hodinách, to je tak akorát rozdělat oheň a opéct třba nějaký špekáčky. Plus samozřejmě rozkrájet klobáska jiné pochutiny co si kdo doveze. A k tomu pivo a samoztřejmě papričky.

Ráno možná na vyproštění by bodla nějaká česnečka ale to jem muj osobní vkus. No a kolem 11 té hodiny bych to viděl na ten Chilli - mechov festiválek, kde bude všechno takže tam člověk něco na ten oběd do žaludku hodí nějakou klobásu či něco jinhé co tam, bude ke koupi. Neplánuji tam být ale daž do konce. Viděl bych návrat tak jak bude nálada ale stejně to bude odpoledne a to už taky nebude mít cenu nic vařit, zase asi přijdou na řadu nějaký prasárny typu nakládnaný hermelín, utopenci atd ....

A v neděli ráno odjezd. Něříkám, že to takhle bude probíhat ale zase bych byl nerad aby se navařilo 5l guláše uplně zbytečně.

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 05 zář 2016 15:30

Tak na 5 litrů hrnec mám dokonce na 8 vařím v něm šmakulády takzě je i zatáhlej.....ale máš pravdu s tou polivkou.On se ten guláš přeceňuje klidně stačí větší pánev a kus prasete a nadělá se cokoliv od přírodních řizků po nějaký ďábelský nudličky
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

lobo
Stálý člen

Příspěvekod lobo » 05 zář 2016 15:31

Erben61 píše:Tak na 5 litrů hrnec mám dokonce na 8 vařím v něm šmakulády takzě je i zatáhlej.....ale máš pravdu s tou polivkou.On se ten guláš přeceňuje klidně stačí větší pánev a kus prasete a nadělá se cokoliv od přírodních řizků po nějaký ďábelský nudličky
Přesně tak jak říkáš, na co tahat mega hrnec když pánev postačí :tiphat:

oskar69
Stálý člen
Reputace: 808

Příspěvekod oskar69 » 05 zář 2016 15:46

a co to pojmou jako "old school tábor" konzerva s lunchmeatem a chlebem ssebou a pokud nekdo bude mit auto tak gril či rošt a kus masa ?
omajdy, papričky a jiné výborné věci taky budou :D

lobo
Stálý člen

Příspěvekod lobo » 05 zář 2016 15:57

oskar69 píše:a co to pojmou jako "old school tábor" konzerva s lunchmeatem a chlebem ssebou a pokud nekdo bude mit auto tak gril či rošt a kus masa ?
omajdy, papričky a jiné výborné věci taky budou :D
Přesně tak jsem to myslel ve svém prvním dnešním příspěvku na toto téma. Ráno si na spravení můžu zalít do ešusu i Čínskou polévku Mi Kim chi za 15,90 Kč loupnout do ní stroužek česneku a vyproštovák je na světě :thumbup: Věněc klobás a šrůtka špeku to jistí. K tomu půlka chleba a jsem klidnej. Hlavně výrobky z chilli to je důležitý. Na to se tešim nejvíc jak od každýho z Vás okoštuju vaše výtvory. :tiphat:

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“