Já doufám že jo ale na poště člověk neví dne ani hodinylobo píše:Tak to by se dalo domluvit to už je detail jen jestli to máš jisté nebo neVasjis píše:Tak já přes prahu určitě pojedu ale nevím kudylobo píše:Borci kdo jede na sraz z Prahy ? já jen že pojedu asi busem s přestupem v Praze a v Hradci a napadlo mě se zeptat jestli někdo z Prahy nejde třeba autem a měl by volnýho fleka snížili by se náklady na dopravu
Celostátní sraz a soutěž
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Celostátní sraz a soutěž
Vasjis píše:Já doufám že jo ale na poště člověk neví dne ani hodinylobo píše:Tak to by se dalo domluvit to už je detail jen jestli to máš jisté nebo neVasjis píše:
Tak já přes prahu určitě pojedu ale nevím kudy
Venco na Florenc trefíš no ne ? a nebo Na Wilsonovo nádraží tam je i pak dobrej výjezde na Hradec
https://mapy.cz/zakladni?planovani-tras ... t=&rt=&rt=
Cus lidi, domluvim se doma a v praci mozna bych prijel, i kdyz jsem chtel jit 1.10. do Prahy na Chilli fest na naplavce.
Koukam, ale ze je to pracovni den, jestli plati toho 30.9. 14:00.
Pokud bych jel, tak mohu vzit az 4 lidi autem z Prahy. Napriklad z Metra "C" Budejovicka.
Dam vedet do konce pristiho tydne.
Pripadne me napadlo si vzit pul dne dovci a to bych parkoval u prace v Holesovicich. Takze by se vyrazelo mezi 12:00-13:00 z Jankovcova 49(jede k nam bus kazdych 30min na zastavku "v pristavu" , nebo pesky z nadrazi 15 min, pripadne tramvaj na ortenovo namesti a kousek pesky)
Jeste se ale musim domluvit s kolegou a doma. Nejdrive bych to potvrdil po vikendu. V aute se da ve dvou lidech i v pohode prespat pripadne.
Sklopi se sedacky a je tam cca 190cm mista.
Koukam, ale ze je to pracovni den, jestli plati toho 30.9. 14:00.
Pokud bych jel, tak mohu vzit az 4 lidi autem z Prahy. Napriklad z Metra "C" Budejovicka.
Dam vedet do konce pristiho tydne.
Pripadne me napadlo si vzit pul dne dovci a to bych parkoval u prace v Holesovicich. Takze by se vyrazelo mezi 12:00-13:00 z Jankovcova 49(jede k nam bus kazdych 30min na zastavku "v pristavu" , nebo pesky z nadrazi 15 min, pripadne tramvaj na ortenovo namesti a kousek pesky)
Jeste se ale musim domluvit s kolegou a doma. Nejdrive bych to potvrdil po vikendu. V aute se da ve dvou lidech i v pohode prespat pripadne.
Sklopi se sedacky a je tam cca 190cm mista.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3468
Pro Praha- Draku výdrž a uvidíš bude líp!!!
Pojede se tedy sem? http://www.kemp-rychta.cz/sluzby/ jak jsem pochopil.
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
SprávněMartinS píše:Pojede se tedy sem? http://www.kemp-rychta.cz/sluzby/ jak jsem pochopil.

Pristi tyden na zacatku bych dal vedet a potvrdil bych ucast, vyspim se klidne pripadne v aute, dovezu co budu moci.
Muzu s sebou z Prahy vzit az 3-4 lidi.
Muzu s sebou z Prahy vzit az 3-4 lidi.
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Ja dneska lamal satanu aby jel tak snad a jestli martinusi nechces brat auto tak vys muzu vyzvednout vsechny v praze
a muzem jet jednim myslim ze 500 za chatku nikoho nezabije