Tak je po akci - seminka od Loba se klici v novym parenisti + jsem pridal dalsi okrasny chilli a jako bonus jsem se pokusil presunout Habanera do vetsiho...
Od Loba mam:
7pot Jonah Yellow - 6 semen, dve jsem dal do jiffu, ctyri do substratu
Fatalii Gourmet Jigsaw - 6 - 7 semen. Byly celkem pomackany a nektery i kraply. Uvidim, ale aspon dve by tam mohly byt dobry.
Cheiro Roxa - zasadil jsem 17 - podle fotek se mi libi a mela by mit akoratni pal, tak se celkem tesim
K tomu jsem zasadil okrasny, co budou mimo foliak, nejaka mozna v kancelari apod:
- zbytek bolivian rainbow (asi pet semen)
- fialova papricka z Lidlu - asi deset semen
Uz vcera jsem videl doma poletovat nejakou musku. Nevim, jestli je to ze substratu, ale nejspis jo. Takze jsem pichnul sipku a pridal jsem na parapet jednu dioneu (masozravka).
Jsem zvedavy na rozdil mezi jiffem/substratem u 7Potu, jestli se chyti Habanera - presazovani takovych prcku je o drzku. A uvidim, jestli masozravka pomuze.
Chocholo 2016
Re: Chocholo 2016
Ty polámaná semínka mě mrzí, tak sand to vyleze 

Hele, ty za to nemuzes a vzhledem k tomu, ze Jonah i Cheiro byly uplne v pohode, je to proste smula- svest to nemuzu ani na postaka, kdyz se znicil jenom jeden druh seminek.
Bud vylezou nebo nevylezou, nic horsiho se nestane
Kdyz nevylezou, zasadim neco jinyho, on se svet nezbori.
Bud vylezou nebo nevylezou, nic horsiho se nestane

Naposledy upravil 1 dne chocholo3; celkem upraveno 24x.
Ahoj, ta mucholapka zadnou smutnici nejspis nechytne, ale takova rosnatka, ta je na ne dost slusna. Na te moji je podle me 500-1000 smutnic chycenych.. Kazdopadne pisek to jisti 

Skolila me nemoc, takze zatim zadny presazovani, ackoliv uz je na nej i pozde.
Ale poridil jsem mensi skrinku, ktery neni skoda a stavim se v OBI pro objimky a drat a udelam z ni snad behem vikendu growbox. Dneska dorazil novy fotak a objektiv, tak budou konecne o neco lepsi fotky.
Prvni varce uz je proste tesno...

Druha varka zacina lezt ven - zatim jsou venku papricky okrasky: fialova z Lidlu, Boliwian rainbow od zname a uz se derou ven i Cheiro Roxa a i snad jeden Jigsaw. 7pot Jonah zatim mlci

Ale poridil jsem mensi skrinku, ktery neni skoda a stavim se v OBI pro objimky a drat a udelam z ni snad behem vikendu growbox. Dneska dorazil novy fotak a objektiv, tak budou konecne o neco lepsi fotky.
Prvni varce uz je proste tesno...

Druha varka zacina lezt ven - zatim jsou venku papricky okrasky: fialova z Lidlu, Boliwian rainbow od zname a uz se derou ven i Cheiro Roxa a i snad jeden Jigsaw. 7pot Jonah zatim mlci

-
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Co si pořídil za foťáček? Pokud je na nějaké fotce tak ho nevidím
zaměstnavatel mi je blokuje 

Poridil jsem fotacek manzelce. Nikon D3300 a krome obyc objektivu i 50mm Gcko. kresli to moc pekne
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Tak to jo
já se právě taky rozhodoval co pořídit na Vánoce jako takový první "lepší" foťák a D3300 byla v merku...