Sejra není wolfram, je přirozené že se minimálně voda a tuk z něj rozpouští, a je to i potřeba kvuli prolnutí chutí atd.
Ale, taky mám rád na kdečem extra porci sýra...můžeš zkusit moji občasnou metodu:
Sýrové trojuhelníčky jako štupny plodů s cca 1 cm přesahem, zapékat plody nastojato natěsno v menší hlubší zapékaci misce.
Takhle do nich dostaneš víc sýra než je jejich vnitřní objem
Jalapeno Poppers s cheddarem
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 2491
- Registrován: 31 kvě 2017 22:15
- Reputace: 3908
- Obrázky: 0
- Bydliště: Praha, 255 mnm, USDA 7b
Re: Jalapeno Poppers s cheddarem
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
- Chose Manuel
- Stálý člen
- Příspěvky: 241
- Registrován: 20 pro 2016 08:03
- Reputace: 602
- Obrázky: 0
- Bydliště: Vlašim
Re: Jalapeno Poppers s cheddarem
jo to tak nějak chápu no, jen mě zarazilo že toho sýra se ztratí docela dost
a nemá tady někdo zkušenost s tim smetanovym sýrem?? kterej použít?? na plechový hubě něco takovýho měli a byl to šmakec
a nemá tady někdo zkušenost s tim smetanovym sýrem?? kterej použít?? na plechový hubě něco takovýho měli a byl to šmakec
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host