Pikantní pomazánka z grilovaného baklažánu

Recepty na pikantní chilli pokrmy
Uživatelský avatar
bremic
Stálý člen
Příspěvky: 389
Registrován: 27 úno 2013 16:22
Reputace: 3
Obrázky: 0

Pikantní pomazánka z grilovaného baklažánu

Příspěvekod bremic » 31 srp 2014 11:48

Ugriloval jsem baklažánu víc než se dalo sníst. Takže ze zbytku jsem udělal pikantní pomazánku.

Ke grilovanému lilku jsem přidal nakrájenou (a vybrečenou) cuketu posolil, popepřil, přidal drcený česnek, dvě snítky rozmarýnu a 40 minut pekl na 200°C asi 30 minut. Vše jsem rozmačkal šťouchadlem a přidal najemno nasekanou squash hot red. V chládnoucí troubě jsem tuto směs nechal rozležet a odpařovat asi 20 minut. Určitě se hodí k mletému masu i jako pomazánka na bagetu nebo domácí preclík (otestováno).

ingredience:
grilovaný lilek
cuketa
česnek
olivový olej
sůl
pepř
rozmarýn
a chilli dle vlastního výběru a chuti.


zkusil jsem to zvýraznit rýžovým octem a je to lepší
:tiphat:

Zpět na „Recepty na pikantní chilli pokrmy“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů