



Ajaj, popudil jsem bílého čaroděje, moje duše je zatracenagandalf píše:Zatracenej Colostomizer, všechno vykecá. Teď abych vymejšlel novej recept :-(
Dýně letos pěstuju poprvé a Hokkaido bylo jasná volba, ještě mám máslové a provensálské, ty ale nějak nejsou schopny dozrát ...Maxim píše:S dynema je to stejny jako s paprickama, jsou jich stovky. Male, velke, ruzne barevne a ruzne chuti. Prostoru k experimentovani je temer nekonecno. Ja jsem taky zacinal s Hokkaidem, pak jsem presel na Butternut Walthan a pak k Tetsukabuto, de Nice long, Verruqueux du Portugal. Zaklad dobreho kuchare jsou kvalitni suroviny a pak uz je to brnkacka.
Samozrejme recept je super a diky diky, budu ted premyslet a vyzkousim.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti