Masakr, toho mas celkem mraky. Napocital jsem polycarbonatovy sklenik, foliak a jeste mas neco venku?
Krasne se ti to rozjelo, to ja jsem jeste pozadu. Dneska jsem delal finalni presazovani a zatim plodi(resp drzi plody) pouze jedna rostlina.
Žižkovské chilli
Re: Žižkovské chilli
Pedro, klidně ti semínka dám i když nebudeš mít žádné pro mě
Jen se obávám,že jsem to trošku pohnojil s tím,že je mám všechny odrůdy kolem sebe, tak jestli se neopylovali navzájem, tak by z toho byl následně nějaký hybrid... Ale tak za zkoušku asi nic nedáme
Celkem ty Jala plodí, tři rostlinky už mají každá po 4x takto zhruba velkých plodech..Akorát to mělo být haba mustard no :/ Na ty sem se celkem těšil, tak mám po srandě..
Jinak Martine...jj mám jeden foliák, kde ale jsou většinou rajčata a jen pár chilli..a pak mám ještě ten poly skleník (mám ho asi dva týdny teprve)
Venku mám Jalapeňos early, black pearl, bolivian a filius.. (to je jo jedn bílé vedro a černé kulaté..)
a díky, celkem se divím,že mi to takhle roste...vůbec i ostatní zelenina jede jako bejk...teď sem vyndaval 8x4 cm ředkvičky
)) A brokolice s květáky jedou taky pekelně dobře
-- 20 čer 2015 19:07 --
jinak já taky ještě doufám,že všechno teprve začne plodit
Celkem mám radost z Morug a Caroline, který jsou už masivní a mají už zhruba 1m20cm

Celkem ty Jala plodí, tři rostlinky už mají každá po 4x takto zhruba velkých plodech..Akorát to mělo být haba mustard no :/ Na ty sem se celkem těšil, tak mám po srandě..
Jinak Martine...jj mám jeden foliák, kde ale jsou většinou rajčata a jen pár chilli..a pak mám ještě ten poly skleník (mám ho asi dva týdny teprve)
Venku mám Jalapeňos early, black pearl, bolivian a filius.. (to je jo jedn bílé vedro a černé kulaté..)
a díky, celkem se divím,že mi to takhle roste...vůbec i ostatní zelenina jede jako bejk...teď sem vyndaval 8x4 cm ředkvičky

-- 20 čer 2015 19:07 --
jinak já taky ještě doufám,že všechno teprve začne plodit

Well done, to máš všechny ty kýble a nekýble proděravěný dole? 

Děkuju
Jojo, vzal sem vrták osmičku a už sem jel
Tak mám všechno proděravěný..jsou to většina 90l vědra (obdelníkový) a kýble většina 20l a něco 12l

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
No, tak tomu říkám moc pěkná žižkovská papriková farmička 

He děkuji
Snad bude nějaká úroda