Marwe si chce vypěstovat svoje první chilli
-
- Stálý člen
- Reputace: 166
- Obrázky: 0
Re: Marwe si chce vypěstovat svoje první chilli
Neco vyzkousim a uvidime... uz jsem zase neco objednal - Chilly Chili, Squash Jamaican Yellow, Royal Black, Black Pearl a Quintisho chilli 
takze z puvodnich 5ti odrud jsem ted na 10...
vyberu 5 nejmin narocnych a od kazde zasadim jedno seminko a uvidi se
dneska jsem jel do baumaxu pro pařeniště a neměli... udělal bych si ho doma z toho co tam je, ale manželka ať to dělám pořádně, ať to nějak vypadá 

- honzek86
- Stálý člen
- Reputace: 761
Squash Jamaican Yellow je ta, co ti doporučoval Tea Racer, že mu jede celoročně. Mrkni do jeho vlákna. S tou klidně začni a šupni jednu do hlíny 

"Failure is simply the opportunity to begin again, this time more intelligently." (Henry Ford)
honzek86 2018 - první sezóna
honzek86 2019 - druhá sezóna
https://www.chilli-forum.cz/vnitrni-galerie-pestovani-chilli/honzek86-2019-druha-sezona-t7683-40.html
honzek86 2018 - první sezóna
honzek86 2019 - druhá sezóna
https://www.chilli-forum.cz/vnitrni-galerie-pestovani-chilli/honzek86-2019-druha-sezona-t7683-40.html
- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
Marwe píše: ↑02 říj 2018 19:58Neco vyzkousim a uvidime... uz jsem zase neco objednal - Chilly Chili, Squash Jamaican Yellow, Royal Black, Black Pearl a Quintisho chillitakze z puvodnich 5ti odrud jsem ted na 10...
vyberu 5 nejmin narocnych a od kazde zasadim jedno seminko a uvidi se
dneska jsem jel do baumaxu pro pařeniště a neměli... udělal bych si ho doma z toho co tam je, ale manželka ať to dělám pořádně, ať to nějak vypadá
![]()
Jo, to jde rychle. já měl posledně 58 rostlin v boxu. Má to jen dvě možnosti:
1) Budeš se chytat za hlavu jakej pitomec žes to byl a příště to omezíš na 20 rostlin a méně. Můj případ.
2) Zdvojnásobíš to a manželka na tebe přes záplavu rostlin bude křičet: "Takovej kousek blbče, takovej kousek!". A dvěma prsty ten kousek názorně naznačí. Ne každý má takové zlatíčko jako pedro.
Jo a vítám tě.

No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This
-
- Stálý člen
- Reputace: 166
První sezona bude jednoznačně možnost č.2
a pak se uvidí 

Ja koupil manzelce susicku aby neremcala ze zaplnim cely balkon chilli a ona nema kde susit pradlo.
Stejne remca, zase ze to cele zaberu a deti poradne nemohou na balkon.....a to jsem zabral jen 2/3, jeste zbylo misto na nafunkovaci bazenek a ulicka ke snuram na veseni
Zenskym se proste clovek nezavdeci a ty ktere maji problem ho budou mit porad. Hlavne kdyz palive jim doma pouze ja...
Jahudky jim ale chutnaji, to je zajimave, ty na balkone nevadi
Mno pristi rok snad nedopadne jako tento. Plan byl 6 keru CELKOVE, mno jo.... 8 jich prezimovalo, 5 jsem dostal na srazu v Kvetnu v Dachovech a 5 jsem vysadil sladke kulicky bacatum. Mno a najednou 18 rostlinek.
Letos budu zimovat 8 keru a mam v planu pristi rok vypestovat MAXimalne 4 nove, no tak uvidime.
Stejne remca, zase ze to cele zaberu a deti poradne nemohou na balkon.....a to jsem zabral jen 2/3, jeste zbylo misto na nafunkovaci bazenek a ulicka ke snuram na veseni

Zenskym se proste clovek nezavdeci a ty ktere maji problem ho budou mit porad. Hlavne kdyz palive jim doma pouze ja...
Jahudky jim ale chutnaji, to je zajimave, ty na balkone nevadi

Mno pristi rok snad nedopadne jako tento. Plan byl 6 keru CELKOVE, mno jo.... 8 jich prezimovalo, 5 jsem dostal na srazu v Kvetnu v Dachovech a 5 jsem vysadil sladke kulicky bacatum. Mno a najednou 18 rostlinek.
Letos budu zimovat 8 keru a mam v planu pristi rok vypestovat MAXimalne 4 nove, no tak uvidime.