Zrovna dnes, jsem přijel ze svého prvního chilli srazu, který se konal v kempu Dachov. Bylo to tam super, tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat všem zúčastněným, že mě jako nováčka vzali snad s radostí mezi sebe. Ze srazu jsem si odvezl hlavně dobré vzpomínky, nějakou tu omáčku a asi 15 odrůd paprik. Takže příští sezóna bude pro mě taková zajímavější. Nevím co bych sem už dál napsal no....Snad je to napsaný tak nějak srozumitelně. Hezkej zbytek dne všem!
KarlosH
 KarlosH
		
									
					
		
			
			
						
			
			
			Zdravím všechny chilližrouty, pocházím ze Šebetova(malá vesnice 50km nad Brnem), ale převážně žiju v Českých Budějovicích. K pěstování chilli mě přivedl Vašek Jíška, od kterého jsem dostal loni několik semínek.Byla to semínka druhu Habanero Red, Yellow, Bischop, Pennis paper, Infinity a Rawit. Všechny papriky co jsem zasadil, jsem také úspěšně a s nadšením sklidil. Něco jsem zavařil, usušil, namrazil. Omáčky jsem letos dělal jenom dvě a to švestkovou a dýňovou. Zvolil jsem je asi proto, že jsou podle většiny snadné na přípavu a mají i super chuť. 
Zrovna dnes, jsem přijel ze svého prvního chilli srazu, který se konal v kempu Dachov. Bylo to tam super, tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat všem zúčastněným, že mě jako nováčka vzali snad s radostí mezi sebe. Ze srazu jsem si odvezl hlavně dobré vzpomínky, nějakou tu omáčku a asi 15 odrůd paprik. Takže příští sezóna bude pro mě taková zajímavější. Nevím co bych sem už dál napsal no....Snad je to napsaný tak nějak srozumitelně. Hezkej zbytek dne všem!
			
									
									
						Zrovna dnes, jsem přijel ze svého prvního chilli srazu, který se konal v kempu Dachov. Bylo to tam super, tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat všem zúčastněným, že mě jako nováčka vzali snad s radostí mezi sebe. Ze srazu jsem si odvezl hlavně dobré vzpomínky, nějakou tu omáčku a asi 15 odrůd paprik. Takže příští sezóna bude pro mě taková zajímavější. Nevím co bych sem už dál napsal no....Snad je to napsaný tak nějak srozumitelně. Hezkej zbytek dne všem!
- Zrzek
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 1045
 - Registrován: 19 říj 2014 22:11
 - Reputace: 831
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Přerov 212m.n.m
 
Re: KarlosH
Tak vítej mezi nás, lepší seznamovací večírek si zažít asi nemohl. A lepšího "učitele" Vaška  taky ne 
 
Ať se ti v příští sezoně zadaří.
			
									
									
						Ať se ti v příští sezoně zadaří.
- 
				Baron z Žop
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 1426
 - Registrován: 09 srp 2012 18:40
 - Reputace: 3493
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Žopy
 
Re: KarlosH
Jááá tož vitaj synku  
			
									
									
						- oskar69
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 760
 - Registrován: 05 srp 2014 14:35
 - Reputace: 809
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: uherskohraďišťsko
 
Re: KarlosH
vítej mezi námi, musím říct, že tvé pojetí dýňovky je fantastické - pikantní dýňová pomazánka
			
									
									
						- OMO
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 2237
 - Registrován: 03 říj 2012 19:03
 - Reputace: 3154
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Uh. Hradiště
 - Kontaktovat uživatele:
 
Re: KarlosH
Tě pic a vitaj ! Nejlepší dýňovka ze všech ! Když tak to hoď do receptů.
			
									
									Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
						- mab
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 320
 - Registrován: 05 črc 2016 17:13
 - Reputace: 401
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Vyškov
 
Re: KarlosH
Dýňovka luxus, navrátila mi víru v jedlost Hokkaido   
 
A vítej na fóru.
			
									
									
						A vítej na fóru.
- Erben61
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 2405
 - Registrován: 12 zář 2014 16:32
 - Reputace: 5228
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Plzeň
 
Re: KarlosH
Velkej
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
						Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Re: KarlosH
Vitej chlape i kdyz to uz je vlastne ted jen formalita 
Tvoje mlade maso na grillu bylo senzacni.
			
									
									
						Tvoje mlade maso na grillu bylo senzacni.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

		