Zdravím všechny chilližrouty, pocházím ze Šebetova(malá vesnice 50km nad Brnem), ale převážně žiju v Českých Budějovicích. K pěstování chilli mě přivedl Vašek Jíška, od kterého jsem dostal loni několik semínek.Byla to semínka druhu Habanero Red, Yellow, Bischop, Pennis paper, Infinity a Rawit. Všechny papriky co jsem zasadil, jsem také úspěšně a s nadšením sklidil. Něco jsem zavařil, usušil, namrazil. Omáčky jsem letos dělal jenom dvě a to švestkovou a dýňovou. Zvolil jsem je asi proto, že jsou podle většiny snadné na přípavu a mají i super chuť.
Zrovna dnes, jsem přijel ze svého prvního chilli srazu, který se konal v kempu Dachov. Bylo to tam super, tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat všem zúčastněným, že mě jako nováčka vzali snad s radostí mezi sebe. Ze srazu jsem si odvezl hlavně dobré vzpomínky, nějakou tu omáčku a asi 15 odrůd paprik. Takže příští sezóna bude pro mě taková zajímavější. Nevím co bych sem už dál napsal no....Snad je to napsaný tak nějak srozumitelně. Hezkej zbytek dne všem!