chilli příprava na sezonu 2015/výměna semen

Vaše koníčky, krom pěstování chilli :tiphat:
proki73
Moderátor
Reputace: 36
Obrázky: 0

Re: chilli příprava na sezonu 2015/výměna semen

Příspěvekod proki73 » 27 lis 2014 17:40

hudyny píše:hm 45 druhů :firychil: to je dost no.
Ale kdyby ses chtěl nějakých semínek zbavit / vyměnit, hlavně těch více/hodně pálivých, tak dej vědět
Jestli pěstuješ tolik druhů pohromadě, tak už bys měl mít nějaké křížence / nové druhy ne? :thumbup:

Musím říct, nedávno jsem dělal omáčku z chili a rajčat a nemá chybu a to jsem ''vařil z vody'' se strejdou Googlem základní recepty, určitě jsou i lepší, takže musím jenom doporučit, ale to už tady asi znáte.

Pokud připravuješ skleník, tak zkus připravit půdu s koňským hnojem, ten by měl být the best, co jsem tak četl, nejen pro chilli papričky.
Myslím, že půda by se měla připravovat teď někdy v zimě, mělo by se nechat odležet a tak, aby to nespálilo kořeny, ale to asi znáš
ahoj nevím jestli toho mám hodně ale původně jsem měl jen 30 druhu ale letos jsem od zdejších přátel obdržel mnoho odrud které jsem scháněl + neco navíc a zbavoval jsem se jen jedních semínek ktere jsem obdržel od někoho z fóra jako jalapeno ale nulová klíčícost ovšem po následující sezoně bude semínek tolik že to budu rozdávat

Zpět na „Představte se v chilli fóru“