ahoj nevím jestli toho mám hodně ale původně jsem měl jen 30 druhu ale letos jsem od zdejších přátel obdržel mnoho odrud které jsem scháněl + neco navíc a zbavoval jsem se jen jedních semínek ktere jsem obdržel od někoho z fóra jako jalapeno ale nulová klíčícost ovšem po následující sezoně bude semínek tolik že to budu rozdávathudyny píše:hm 45 druhůto je dost no.
Ale kdyby ses chtěl nějakých semínek zbavit / vyměnit, hlavně těch více/hodně pálivých, tak dej vědět
Jestli pěstuješ tolik druhů pohromadě, tak už bys měl mít nějaké křížence / nové druhy ne?![]()
Musím říct, nedávno jsem dělal omáčku z chili a rajčat a nemá chybu a to jsem ''vařil z vody'' se strejdou Googlem základní recepty, určitě jsou i lepší, takže musím jenom doporučit, ale to už tady asi znáte.
Pokud připravuješ skleník, tak zkus připravit půdu s koňským hnojem, ten by měl být the best, co jsem tak četl, nejen pro chilli papričky.
Myslím, že půda by se měla připravovat teď někdy v zimě, mělo by se nechat odležet a tak, aby to nespálilo kořeny, ale to asi znáš
chilli příprava na sezonu 2015/výměna semen
Re: chilli příprava na sezonu 2015/výměna semen