Led žárovky s čipem smd 5730
Re: Led žárovky s čipem smd 5730
Pokud by nekdo chtel pujcit ty moje, tak jsou k dispozici, stejne je nepouzivam....
Měřil jsi u nich waty? Pokud to má nad 7w, tak bych je zkusil.
Meril, nic nema nad 4 nebo 5W.
I kdyz jsem zapojil asi 8 zarovek a dostal do kopy kolem 35W, tak to bylo nic oproti tomu, kdyz jsem tam dal jednu studenou ledku 20W 6000K a doplnil ji 2x CFL 23W 2600K. Samozrejme je vetsi spotreba, ale alespon je to k necemu
Jsou to Cinske sunky co mely mit podle modelu 10-30W a je to spise 3-5W.
Podle me mnohem lepsi je studeny led reflektor na rust a CFL usporka na kvet a plod....
Nerikam ze vsechny Cinske zdroje jsou spatne, ale ja vyzkousel 2 prodejce co meli dobre hodnoceni + jednoho ceskeho a vsechno to byl podvod.
I kdyz jsem zapojil asi 8 zarovek a dostal do kopy kolem 35W, tak to bylo nic oproti tomu, kdyz jsem tam dal jednu studenou ledku 20W 6000K a doplnil ji 2x CFL 23W 2600K. Samozrejme je vetsi spotreba, ale alespon je to k necemu

Jsou to Cinske sunky co mely mit podle modelu 10-30W a je to spise 3-5W.
Podle me mnohem lepsi je studeny led reflektor na rust a CFL usporka na kvet a plod....
Nerikam ze vsechny Cinske zdroje jsou spatne, ale ja vyzkousel 2 prodejce co meli dobre hodnoceni + jednoho ceskeho a vsechno to byl podvod.
To je fakt málo, já narazil na lepší kousky a CFL mám ještě schovanou ve skříni, tak to mohu kdykoliv využít. Uvidím kolik wattů bude mít druhá várka.
Jo jak rikam, je to o stesti asi dost. Ale uz nemam nervy to nejak dale zkouset a utracet dalsi penize zbytecne, kdyz to pak stejne nepouzivam.
Ahoj.
Už jsem to tu někde psal... objednal jsem z tohohle odkazu ( http://www.ebay.com/itm/18W-600W-Full-S ... UMWYr8uOsg) tu 50W a doma jsem jí hodil na měřák a něj na mě vykouklo brutálních 7W takže sedm stovek v prdeli
Jinak sem ji využil do staré skříňky od šicího stroje předělané na mini grow box, tam se to zdá postačující na zabavení rostlin přes zimu. jinak i předpěst celkem ušel
Už jsem to tu někde psal... objednal jsem z tohohle odkazu ( http://www.ebay.com/itm/18W-600W-Full-S ... UMWYr8uOsg) tu 50W a doma jsem jí hodil na měřák a něj na mě vykouklo brutálních 7W takže sedm stovek v prdeli
Jinak sem ji využil do staré skříňky od šicího stroje předělané na mini grow box, tam se to zdá postačující na zabavení rostlin přes zimu. jinak i předpěst celkem ušel
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Já vidím na tom odkazu 550 Kč, tak proč 700 Kč? Free shipping..T.oM.aS. píše:Ahoj.
Já koupil za 499 Kč variantu 80 W, jiste to má mín a jsem velmi spokojen.