Whispere píše: ↑22 led 2021 13:05
To nastavení se neměnilo, ten limit 5 fotografií bylo tady po celou dobu. Je možné, že to omezení předtím nefungovalo a po aktualizaci začalo fungovat, čert ví. Každopádně teď je to zvednuto na 9, kolik potřebujete nahrávat souborů zároveň? Problém pak je ještě s velikostí nahrávaných dat zároveň, kdy to pak může narazit na limit na serveru a ten neovlivním a muselo by se psát na hosting.
Teď sem vyzkoušel nahrát větší formáty s vyšší velikostí.
Lze nehrát 6 fotek 9,95 MB (10 437 070 bajtů) = 59,7 MB, limit je tedy nejspíš 60 MB.
Pokud máte větší velikost fotek než je 9x satanovo číslo 6,66 MB na 1 fotku, můžete použít freeware resampler, který vám zmenší třeba 100 fotek najednou na velikost, kterou potřebujete
http://software.macek.cc/resampler2010.php
Praha píše: ↑22 led 2021 13:18
Přátelé, teď jsem mluvil a adminem a řešili jsme problém nahrávání fotek do galerky. Řekl mi, že v administrasi to upravil na 9 fotek najednou. Bohužel já mohu jen po jedné
Jak ve Win 7 IE nebo Google, tak Win 10 IE nebo Google
Pokud má někdo ten samý problém, napište to tu, ať admin a Whispere má informace.
Díky
To Whispere: poslal jsem ti do mailu ty screenshoty. Předem díky
Dnes už budu AFK. Tak se mějte, mažu do práce
Jak sem Ti říkal, vyzkoušej aktualizaci prohlížeče nebo zkus nainstalovat jiný. Pokud bude problém přetrvávat u více uživatelů, bude se řešit s programátorem.