Tak tu mám konečně ty fotky, omlouvám se za zpoždění, ale nejdřív nebyla baterka a pak paměťovka
A tady už můžeme vidět začínající papričku dokonce dvě když se podíváte pořádně
Celkově sem měl kytiček 13, z toho 10 jsem dal ven a 3 mám prozatím stále doma za oknem, ale slíbil jsem je známým samozřejmě ty nejlepší zůstávají u mně
Díky Monty! dneska je 129. den a já poprvé sklidil jen jednu, na zkoušku musím říct, že jsou opravdu suprový chtělo by to ještě nechat dozrát, ale už i teĎ pálí jak čert
Ale mam trochu pochybnosti o druhu :/ protože všechny mají papričky takový, jako sem viděl na obrázcích Malaguety, ale ta rostlinka co mi dala tuhle papričku je stavbou trochu jiná, i plody jsou jiný :/ nu snad jen nějaký nepovedený kousek, maximálně se mohlo stát, že prodejci se připletlo jedno semínko od jiného druhu do mého sáčku
A takhle vypadala dnešní 'sklizeň' Vzal jsem tyhle menší na ozkoušení, zbytek nechávám pořádně dozrát ta malinká zelená ležela dole odpadlá, asi vítr nebo tak něco :/
A tady pár fotek jak to u nás vypadá
No a tady bych potřeboval poradit :/ tyhle dvě rostlinky by měli být obě Malaguety, ale každá je úplně jinak rostlá :/ pálivostně jsou ale na tom řekl bych stejně, tak nevím, jestli je to jen nějakej hybrid, nebo co se vlastně stalo :/ někdo zkušenější my snad poradí dávám sem pak ještě fotky plodů té 'divné'