bobarňa - 2020
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Re: bobarňa - 2020
Zdar a velikánský
. Občas se mi v pracovně vytíženějším období stává že si spletu den. Ty jsi si zřejmě spletl měsíce, protože takovýhle lopuchy v tuto dobu,hmmmm, troufám si tvrdit že je jen tak nikdo letos tady ve fóru nemá. A co je ještě podivuhodnější máš jednu kytku jak druhou obdivuhodné. Já dneska zrovna asi osm totálních zabržděnek zlikvidoval, prostě jsem se naštval, byly z prvního výsevu víc jak 10 týdnů a vypadaly tak špatně na 3 týdny, pak mě to sice mrzelo, ale byla to ztráta místa a energie. Takže hodně zdaru a taky zdraví a energie v tomto složitém období ti přeju.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- bobarňa
- Stálý člen
- Reputace: 958
Děkuji všem za pozitivní reakce a hodnocení
Jenom něco málo off topic - takhle to vypadá, když člověk vyráží k osobě s podezřením na COVID infekci. Mám obrovský respekt ke zdravotníkům, kteří v tom musí být celou šichtu, bo já po pár kilometrech, jsem myslel, že hodím tyčku do respirátoru.
a při běžné fyzické zátěži, jsem byl dušný jak sentinel.

Mějte se chilleně zdravě

Jenom něco málo off topic - takhle to vypadá, když člověk vyráží k osobě s podezřením na COVID infekci. Mám obrovský respekt ke zdravotníkům, kteří v tom musí být celou šichtu, bo já po pár kilometrech, jsem myslel, že hodím tyčku do respirátoru.

Mějte se chilleně zdravě

-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
Omlouvám se za plevelení, ale nedalo mi to.
Ježíšek mi nadělil také takový obleček, to jsme nemohli tušit, jak bude nadčasový

Ježíšek mi nadělil také takový obleček, to jsme nemohli tušit, jak bude nadčasový
Bacula
-
- Stálý člen
- Reputace: 435
Opravdová nádhera. A to jak rostliny, tak slušivé oblečky. Jeden hezčí než druhý.