Quentin_Bull_89 píše: ↑26 bře 2020 21:20Vítej mezi námi, máš to pěkné. Neboj, Haba Red se rozjede, jen co přihnojíš a vyleze sluníčko, měl jsem to stejně s Chocolate Hand Grenage. To Haba Orange bych klidně topnul, jinak ti přeroste přes hlavu.![]()
Děkuji pěkně! Na "scrat" může ještě dojít, vidím hned několik úskalí, velikostí některých sazenic s ohledem na datum v kalendáři počínaje a mými nenechavým přístupem "tu máš, vypadáš, že máš žízeň, tak ještě trošku" konče. Jestli přežijí i následující týdny home office, tak by mohly už všechno. Jen doufám, aby nedorazily mšice i takhle v rámci indoor předpěstu. Smutnice zatím lepové desky celkem zvládají.
Krásný přezimovaný rostlinky (a super úlovek "podmisek"Quentin_Bull_89 píše: ↑27 bře 2020 15:24Jojo, ten dlouhý. Je ještě čas, tak bych to s čistou hlavou střihl.Já ty přezimované se snažím usměrňovat už od ledna, kdy se tak nějak probouzí. Krkni ke mě do vlákna, nechci ti to tu spamovat obrázkama.
Každou odnož, co jde od hlavního stonku, bych zkrátil úplně v pohodě na 20 cm. Tyhle tvé šlahouny pojedou jen a jen nahoru. Byla by to zbytečná zátěž a možná bys musel i pozdějších částech sezóny vyvazovat.Scrat píše: ↑27 bře 2020 15:35Krásný přezimovaný rostlinky (a super úlovek "podmisek"Quentin_Bull_89 píše: ↑27 bře 2020 15:24Jojo, ten dlouhý. Je ještě čas, tak bych to s čistou hlavou střihl.Já ty přezimované se snažím usměrňovat už od ledna, kdy se tak nějak probouzí. Krkni ke mě do vlákna, nechci ti to tu spamovat obrázkama.
) Teď jen otázka, kde bys radil ji střihnout, abych jí neublížil?
Díky, ještě promyslím, ale asi k tomu přistoupím.Quentin_Bull_89 píše: ↑27 bře 2020 15:24Každou odnož, co jde od hlavního stonku, bych zkrátil úplně v pohodě na 20 cm. Tyhle tvé šlahouny pojedou jen a jen nahoru. Byla by to zbytečná zátěž a možná bys musel i pozdějších částech sezóny vyvazovat.Buď v klidu, kytka to úplně v klidu dožene a začne vystřelovat pruty dole. Sluníčka bude už jen víc a víc.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host