koniash 2019
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
- Obrázky: 0
Re: koniash 2019
Hlavně to Hyňo už nikomu neposílej, esli nechceš sedět na dalším chilli srazu sám. 

A jestli už to pošleš, připiš k temu munuál. 

„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

-
- Stálý člen
- Reputace: 5033
já to vidím tak,že zase tak úplně všechno mít nemusím
já už trochu erbuju...pěstím šlehy ale polykám obezřetně 

co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
Každopádně tuto pecku si s dovolením řadím do playlistu 2020, akorat nevím, kterou odrůdu vyřadím, bo už teď mam dosti nacpáno.
Každopádně se ti to povedlo a je to luxus zabijáckej. 

„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

To je vůůůůl...Quentin_Bull_89 píše: ↑23 říj 2019 20:08Hyňo, no do prdele, cos mi to poslal. To je zvěrstvo.
1x BBM k lazaním a na závěr půlka Krakatoy (na víc jsem si netroufnul, na tu misi bych fakt rád ještě odjel).
Že po té Krakatoe bude i silně podchlazený Radegast 12° chutnat jak teplý chcanky, to jsem tušil, ale že se mi z té vraždy tak podlamujou nohy, že i k dva metry vzdálenýmu mrazáku bych potřeboval eskalátory, to už je jako moc. Dlouho jsem si takhle nepoplakal.![]()
Tak to Ti jebe, ne?!
Zdravím mistře
Po včerejším předkrmu Krakatoy dnes přišel hlavní chod v podobě Big Black Mama x Brown Bhutlah tmavě hnědý zplozenec pekla
. Byla to bomba. Pal byl zhruba srovnatelný s Krakatou a nastoupil okamžitě a do celé huby. Vydžel celých 12 minut. 12 minut radosti a štěstí
. Ovšem to co následovalo bylo boží. Nohy jakoby nebyly moje, jen tak zlehka jsem se nadnášel nad zemí... neuvěřitelný pocit blaženosti
.
Víc takových radostí

Po včerejším předkrmu Krakatoy dnes přišel hlavní chod v podobě Big Black Mama x Brown Bhutlah tmavě hnědý zplozenec pekla

Víc takových radostí

Tady se někde pojídají superpálivé dobroty a já nebyl pozván ke stolu? Vidím to tak že budu muset taky zapracovat na něčem, dlouho sem se nezapotil

- Quentin_Bull_89
- Stálý člen