koniash 2019
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Příspěvky: 1468
- Registrován: 09 kvě 2018 17:58
- Reputace: 1968
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kypr, Oroklini
Re: koniash 2019
No kurva, to je nálož.
Atomovka je proti tomu škrtací petarda. 
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 
- Deadbull
- Stálý člen
- Příspěvky: 66
- Registrován: 15 led 2019 13:58
- Reputace: 163
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzen
Re: koniash 2019
Neskutečný, já měl problémy zpracovat habanera a morugu. Na tohle bych potřebovat týden dovolený a skafandr
To je jak příprava na válku
To je jak příprava na válku
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Příspěvky: 1468
- Registrován: 09 kvě 2018 17:58
- Reputace: 1968
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kypr, Oroklini
Re: koniash 2019
Jen se neboj, on to Hyňa spotřebuje na ty jeho líbivé pečínky a jiné super laskominy, jejichž fotkama nás rád popichuje. 

„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 
-
koniash
- Stálý člen
- Příspěvky: 1579
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 5033
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2019
věc je prostá boss,něco prohnat mixerem na strukturu do omáček a zamrazit (dnes 2 kg hotů a superhotů),něco usušit,něco sežrat,něco zkvasitPedro píše: ↑29 říj 2019 09:18Ty kráso!!! No nekutečný množství. Jen nevím, co bych s tím dělal... I já vždy podaruji kamarády a známé. Na druhou stranu je to již několik let jistota, že dostanou tuhle pálivou nálož.
Byli jsme minulý týden u kamarádky a ta loňské superhoty naložila do olivového oleje. A ptala se mne před časem:"Kolik by jsi použil do jídla?"...tak jsem se jen začal šklebit a řekl jsem:" Maximálně půl lžičky." No a minulý týden mi řekla, že byla opatrná a že dala jen tři kapky a prý hrozný, že se to nedá žrát!.
Takže množství co produkuješ by ochránilo celou Asii proti slonům.
V každém případě ještě jednou smekám! Jsi borec.
jo a s tím olivovým olejem mám taky podobnou zkušenost,jsem do 7dcl mrsknul malou lžičku sušeného Brown Bhutlah a po 3 měsících z toho byla neskutečná prasečina pro sebetýrače a magory...občas si to kapu pod maso na nudličky ale je to peklo
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
Re: koniash 2019
Dobré sobotní odpoledne mistře
.
Dnes nadešel čas na tvou fajnovou zavařeninku
. Po otevření bleskla záře a atomový hřib mě ožehl ofinu...
Což Vendy nečekala
, ale já to tušil
.
Kámo máš to fantastický, skvěle sladěný chutě. Trochu mě překvapily ty hnědý kroužky
. Co to bylo, nějaká mamina, či co mě tak prohřálo? Ale bylo to celkově výborné.
Jen Vendy ti vzkazuje, že by bylo lepší tu hnědou čarodějnici upálit na hranici, než ju utopit v nálevu a zavřít ju tam

Dnes nadešel čas na tvou fajnovou zavařeninku
. Po otevření bleskla záře a atomový hřib mě ožehl ofinu... Kámo máš to fantastický, skvěle sladěný chutě. Trochu mě překvapily ty hnědý kroužky
Jen Vendy ti vzkazuje, že by bylo lepší tu hnědou čarodějnici upálit na hranici, než ju utopit v nálevu a zavřít ju tam
-
koniash
- Stálý člen
- Příspěvky: 1579
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 5033
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2019
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
koniash
- Stálý člen
- Příspěvky: 1579
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 5033
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2019
už jenom pár takových ...asi 20
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Příspěvky: 1468
- Registrován: 09 kvě 2018 17:58
- Reputace: 1968
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kypr, Oroklini
Re: koniash 2019
Já bych asi i věděl proč. Nevím, co je horší, pomlít to sušené, nebo za syrova. 
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti

