koniash 2019
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Příspěvky: 1465
- Registrován: 09 kvě 2018 17:58
- Reputace: 1963
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kypr, Oroklini
Re: koniash 2019
No kurva, to je nálož. Atomovka je proti tomu škrtací petarda.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“
- Deadbull
- Stálý člen
- Příspěvky: 66
- Registrován: 15 led 2019 13:58
- Reputace: 163
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzen
Re: koniash 2019
Neskutečný, já měl problémy zpracovat habanera a morugu. Na tohle bych potřebovat týden dovolený a skafandr
To je jak příprava na válku
To je jak příprava na válku
Není nad domácí
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Příspěvky: 1465
- Registrován: 09 kvě 2018 17:58
- Reputace: 1963
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kypr, Oroklini
Re: koniash 2019
Jen se neboj, on to Hyňa spotřebuje na ty jeho líbivé pečínky a jiné super laskominy, jejichž fotkama nás rád popichuje.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2019
věc je prostá boss,něco prohnat mixerem na strukturu do omáček a zamrazit (dnes 2 kg hotů a superhotů),něco usušit,něco sežrat,něco zkvasitPedro píše: ↑29 říj 2019 09:18Ty kráso!!! No nekutečný množství. Jen nevím, co bych s tím dělal... I já vždy podaruji kamarády a známé. Na druhou stranu je to již několik let jistota, že dostanou tuhle pálivou nálož.
Byli jsme minulý týden u kamarádky a ta loňské superhoty naložila do olivového oleje. A ptala se mne před časem:"Kolik by jsi použil do jídla?"...tak jsem se jen začal šklebit a řekl jsem:" Maximálně půl lžičky." No a minulý týden mi řekla, že byla opatrná a že dala jen tři kapky a prý hrozný, že se to nedá žrát! .
Takže množství co produkuješ by ochránilo celou Asii proti slonům.
V každém případě ještě jednou smekám! Jsi borec.
jo a s tím olivovým olejem mám taky podobnou zkušenost,jsem do 7dcl mrsknul malou lžičku sušeného Brown Bhutlah a po 3 měsících z toho byla neskutečná prasečina pro sebetýrače a magory...občas si to kapu pod maso na nudličky ale je to peklo
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
Re: koniash 2019
Dobré sobotní odpoledne mistře .
Dnes nadešel čas na tvou fajnovou zavařeninku . Po otevření bleskla záře a atomový hřib mě ožehl ofinu... Což Vendy nečekala , ale já to tušil .
Kámo máš to fantastický, skvěle sladěný chutě. Trochu mě překvapily ty hnědý kroužky . Co to bylo, nějaká mamina, či co mě tak prohřálo? Ale bylo to celkově výborné.
Jen Vendy ti vzkazuje, že by bylo lepší tu hnědou čarodějnici upálit na hranici, než ju utopit v nálevu a zavřít ju tam
Dnes nadešel čas na tvou fajnovou zavařeninku . Po otevření bleskla záře a atomový hřib mě ožehl ofinu... Což Vendy nečekala , ale já to tušil .
Kámo máš to fantastický, skvěle sladěný chutě. Trochu mě překvapily ty hnědý kroužky . Co to bylo, nějaká mamina, či co mě tak prohřálo? Ale bylo to celkově výborné.
Jen Vendy ti vzkazuje, že by bylo lepší tu hnědou čarodějnici upálit na hranici, než ju utopit v nálevu a zavřít ju tam
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2019
zřejmě myslíš sterilát s pracovním názvem Ruská ruleta,je tam totiž kdecovšechno co má 500K+,nikdy nevíš co napíchneš ,hnědé kroužky bude Brown Bhutlah nebo Big Black M,jsou tam obě
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2019
dnes podvečerní zábavička pro milovníka starých tisků a kapsaicinu,chtělo se to posilnit kapkou portského,ale jde to,mixer ty hnědé zplozence prostě miluje a roznáší jejich oder a pal kam to jen jde
už jenom pár takových ...asi 20 ....velevtipná zatím tiše trpí a to fakt nevím proč
už jenom pár takových ...asi 20 ....velevtipná zatím tiše trpí a to fakt nevím proč
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Příspěvky: 1465
- Registrován: 09 kvě 2018 17:58
- Reputace: 1963
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kypr, Oroklini
Re: koniash 2019
Já bych asi i věděl proč. Nevím, co je horší, pomlít to sušené, nebo za syrova.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů