@koniash - Jestli Ty jsi couvl, tak nám normálním smrtelníkům by to vypálilo chlupy v nose a nohy by se zatnuly v pěst. Úplně to vidím...koniash píše: ↑15 říj 2019 23:25na to memám nervy,to je hrozná prasárna,jsem to poslal jednomu palihubovi a byl z toho total odpis,ještě větší průser je Brainstrain*Brown Bhutlah,rozříznul jsem na verandě jeden plod a musel jsem zacouvat do chaloupky..neskutečné mordy
![]()
![]()
![]()
Rád budu testovač.
Díky za nabídku, posílám adresu do szkoniash píše: ↑15 říj 2019 23:25na to memám nervy,to je hrozná prasárna,jsem to poslal jednomu palihubovi a byl z toho total odpis,ještě větší průser je Brainstrain*Brown Bhutlah,rozříznul jsem na verandě jeden plod a musel jsem zacouvat do chaloupky..neskutečné mordy
![]()
![]()
![]()
Nene to byl Kraken. Pokud si to dobře pamatuju...Pedro píše: ↑16 říj 2019 08:17@koniash - Jestli Ty jsi couvl, tak nám normálním smrtelníkům by to vypálilo chlupy v nose a nohy by se zatnuly v pěst. Úplně to vidím...
@Faboš - Krakatou je ta hnědá mrcha co jsi mi poslal? Tak to nezkusím ani náhodou.
Takže za to můžeš ty? No počkej na Besídce
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti