No, jsem neměl kde vyplácat data
Faboš 2019 - poprvé v jiffech
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
- Obrázky: 0
Re: Faboš 2019 - poprvé v jiffech
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

-
- Stálý člen
- Reputace: 213
admine, tohle nám bez varování nedělej
Dobrý podvečer přátelé
.
S někým jsem se v průběhu sezóny domlouval na semínkách Sparklera. Ovšem jak už to tak bývá, vůbec netuším s kým
. Pokud si to zde přečteš ozvi se mi prosím, díky.

S někým jsem se v průběhu sezóny domlouval na semínkách Sparklera. Ovšem jak už to tak bývá, vůbec netuším s kým

Nejprve velké díky Koniashi za balíček. Dnes v noci proběhl test Krakatoy. Byla to velmi zajimavá paprička. Z počátku jen taková ostřejší a lehce zahřívající. Po 17 sekundách se však rozohnila naplno. Napalmová nálož tepala a hořela dobrých 9 minut 14 sekund. Poté již bylo cítit pouze mírně ochlazující termonukleární reakce. No pokud bych měl tuto ochutnávku shrnout do jednoho slova byla by to: SENZACE

Jeden mlsný kolega neodolal a když viděl jak se oblizuju tak si kousek odřízl. No když vám povím, že úplně přestal mluvit a ozývalo se jen nezřetelné bla,bla,bla... tak rozhodně nekecám. Až se vrátil z druhého břehu tak říkal něco o zdřevěnění jazyka, pak sem zaznamenal nějaké ty peprné nadávky, ale to asi nemyslel vážně

Jo a to kámoš ještě neví, že zítra dotáhnu výše zmíňovaného Zplozence pekla alias Brown Bhutlah*Brainstrain Scorpion

Jsi borec! Já včera také rozbalil balíček a když jsem uviděl ty hezké papričky, tak jsem zajásal. Ale protože to přišlo od koniashe, tak jsou zatím v lednici...
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
Já jsem si vyzvedl balíček od Hyni dnes ráno. Teď jsem ho s nadšením rozbalil a čumím na to na gauči jako vejr. Krakatoa tvarem, velikostí a barvou to připomíná Devil Nagabrain Caramel, po rozkrojení už to nepřipomíná vůbec nic, jen vůně a mraky olejíčku mi zlehka napovídají, že jsem idiot, jestli tohle chci testovat.
Nu což, večer se ukáže. Teď to s prázdným žaludkem riskovat nebudu. 

- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
Právě jsem toho hybrida snědl polovinou. Ten pal v hubě bych mohl v klidu prodávat na kila a ještě by mi zbylo s prehledem pro celý západní Německo