Zdravím všechny chillence.
Jelikož je potřeba řady chillenců neustále rozšiřovat, uspořádali jsme se švárou menší ochutnávku na téma chilli. Měli jsme tam od jemnopalek až po super hoty. Obrovskou vlnu nadšení způsobila chunan pasta. Vzal jsem tam i retarda a pár lidí ochutnalo. Opravdu nebyl nikdo, komu by chunan nechutnala. Dále zavařeniny sklidily velký úspěch. Že se nakonec otevře i Jolokia a Valar Morghulis jsem opravdu nečekal, ale stalo se a snědlo se ( z části )

.
Ochutnávka plodů se ve finále zvrtla v takového malého chillimastera. Začlo se na tom nejjemějším a skončilo se výletem do nekonečna.
Do pomyslného finále se prokousala jedna žena a jeden muž ( všímate si jak to máme genderově vyvážené? ). Finálové kolo se skládalo z kousku
7 Pot Apokalypse a Dragons Breatha. Pokud netušíte, tak vám prozradím, že vyhrála žena. Prožila menší krizi u Black Panthera, ale pak už to tam sázela jak vdolky... Byl jsem z ní velmi mile překvapen. A za první místo získala zavařeného Krakena, chilli mast, ampulku sušeného super hotu. Chlapík na druhém místě dostal zavařenou směs ze superhotů +1.000.000shu. Oba byli dokonale šťastní plni radosti z capsaicinu.
Akce byla velmi zdařená a zmožení jsme se svalili kolem 02.00 s Vendy do betle.