sebral jsem ženě jeden plech a dával to přes den na slunko. Teď už chčije, tak suším v elektrické troubě
 sebral jsem ženě jeden plech a dával to přes den na slunko. Teď už chčije, tak suším v elektrické troubě  dám režim s ventilací na 50°C a užívám si ovocnou vůni po celým bytě
 dám režim s ventilací na 50°C a užívám si ovocnou vůni po celým bytě  voní to, ale nepálí (zajímavý). Použil jsem něčí trik tady z fóra, že do každé dózy hodím 2 špetky hrubozrnné soli na jímání vlhkosti. Vysušeno pěkně na křupnutí. Třídím to podle barviček, na poddruhy mě to neba. Jediná JPGS bude zvlášť na mletí.
 voní to, ale nepálí (zajímavý). Použil jsem něčí trik tady z fóra, že do každé dózy hodím 2 špetky hrubozrnné soli na jímání vlhkosti. Vysušeno pěkně na křupnutí. Třídím to podle barviček, na poddruhy mě to neba. Jediná JPGS bude zvlášť na mletí.Nepovedené sušení na niti:
Opraveno a zdárně dokončeno:

no neboj ... plná nebude ... ale jsem na ten zázrak zvědavý taky, proto to s ničím nechci míchat.
 no neboj ... plná nebude ... ale jsem na ten zázrak zvědavý taky, proto to s ničím nechci míchat.