Moje rastlinky na rok 2012
- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 45
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje rastlinky na rok 2012
Nepovažuj to za chybu, ale za vlastnostN3m3s1s píše:
Fatali Red- 70 cm výška a to je ešte len koniec aprila a to mali v popise : krik vysoký 50-70 cm, nemaju tam náhodov chybu ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
Ja viem že to je zo skuseností,inych ludi a som rad že som ich predbehol
som zvedaví kde to až skonči
nech to kludne ma aj 2 metre ja to mam kam dat, terasa je dost velka
A ty maš aku skusenost s Fatali Red? aku si mal vyšku?
Možte napisat aj ostatny aku ste mali výšku.

Možte napisat aj ostatny aku ste mali výšku.
Fatali jsem měla akorát loni a mělo tak těch 70 čísel, spíš bylo dost košaté. Budeš dávat ještě větší květináč?
Tento ma necelych 12 litrov,mam ešte tri 16 litrove,tak ked ostane tak presadim ale asi nie bo ešte mam 4 rastlinky určene do nadob,to jej bude musiet stačit,si myslim že to ani nevyužije bo chilli taha korene viacej do strany(som čital),mal som habanero red 2-ročne a som ho zrušil bo som si nechal minuloročne,to bolo krajšie(zajtra dam foto)a ten 7,5 litrovy kvetinač bol prerasteny korenmi ledva cez polovicu. A aký si mala kvetinač ty,alebo bolo volne v zahrade(skleniku)?
Já je právě měla ve folopvníku.
a to len 70 čisel? no uvidime kam to dotiahne ta moja,už aby bolo teplo a išli na terasu. Vela štastia pri pestovani