Update: Tak jsem zase neco o vikendu cvaknul, rostlinkam se dari, hlavne bylinkam, ktere mi udelaly z pokoje opravdovou zahradu

Zacaly mi dalsi kousky plodit a uz jsem objevil prvni zamenu/zmenu, a to Pink Tiger x Peach Bhut, ktera je ted nadherne fialova a uz nese nejake plody, na tu se moc tesim

Dalsi kousky jako Andy's King BOC, 7Pot BBG Red, Dorset Naga, Haba Chocolate, BOC x JPGS, MOA Scotch Bonnet RFC mi zacaly taky neco plodit, sice to bude tak do hrsti, ale zatim docela uspech.
Rajcata porad musim zastipovat, protoze tyckove v plne velikosti na balkone bych neukociroval, a zacinaji taky nakvetat, takze jsem zvedav.
Postupne zacinam hnojit na kvet a plod vsechny chilli, porad udrzuji davkovani pravidelne, ale 1/4 doporuceneho davkovani, a Ph mezi 5.5-6.5. Nevidim zadne nedostatky, ani prehnojeni, dokonce mi na substratu nerostou ani hriby letos, coz nevim, jak si mam vylozit
Habanero Red

Nagabrain Chocolate WHP

Brazilian Starfish Orange fat

Scotch Brains WHP

Bhut Jolokia Yellow gandalf

Habanero Yellow, porad se zotavuje, ale nic od nej necekam

2x Fatalii Gourmet Jigsaw WHP, uz se zotavuji, snad z nich neco bude

Prezimovana Big Black Mama WHP dela radost

Obyvak, zleva MOA Scotch Bonnet WHP, MOA Scotch Bonnet RFC, JPGS WHP, JPGS RFC, Unknown (mela byt Pink Tiger x Peach Bhut WHP)

Peach Bhut Jolokia RFC, BOC x JPGS WHP

Pohled na balkon

Rajcata, uz zacinaji kvest, doufam, ze se neco urodi, jinak uz je nikdy nechci na balkon

Andy's King BOC WHP

Monster Naga ps.eu

7Pot BBG Red RFC

Pink Tiger x Peach Bhut WHP

Dorset Naga PL

Naganero od Zrzka

Trinidad Scorpion Moruga

Habanero Chocolate od Zrzka

MOA Scotch Bonnet RFC

Prezimovane Bahamian Goat RFC