Sezóna 2019 - BigVD
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
- Obrázky: 0
- BigVD
- Stálý člen
- Reputace: 626
Re: Sezóna 2019 - BigVD
Návštěvou dalšího zahradnictví a tržiště jsem si doplnil sestavu. Nechal jsem si místečko na 4 rostlinky, které časem doplním z mého neúspěchu, který se vzpamatovává.
Hamík 5x

Koral 2x

Jalahot

Habanero Lemon a White (dle obrázku co měl prodejce bych řekl White Long, což by bylo super)

TSM Yellow

Hamík 5x
Koral 2x
Jalahot
Habanero Lemon a White (dle obrázku co měl prodejce bych řekl White Long, což by bylo super)
TSM Yellow
".....A tak jako při kousnutí do Nagy, jsem při prvních pokusech o pěst chilli zažíval blaženost, jakési uspokojení, které žádná jiná činnost nepřináší. Záhy na to mne chytla ona závislost, která neustále stoupá, tak jako pal Nagy....."
Sezóna 2019, 2018, 2017, 2016
Palec nahoru za melouny. Ty bych taky chtěla, ale podmínky nedovolí. Držim palce přeživším papričkám ať to zmáknou 

- BigVD
- Stálý člen
Nastává masivní útok mšic pod záštitou mravenců. Zítra stříknu mospilanem.

Ono místečko, co jsem si nechal volné pro případ vzpamatování mých sazenic, jsem se rozhodl zaplnit dalšími sazeničkami od semínka-chilli, které jsem si dnes objednal (respektive zarezervoval). Jedná se o 1x Borg 9 Chockolade, 1x TSM Chockolade, 2x Banana Sweet. V případě, že mi zesílí některé ze sazeniček, tak začnu obsazovat uličky, případně hodím natěsno vedle mrkve.
Vytáhl jsem po delší době foťák, takže pár foteček pod "spoiler":
Ne-chilli jsem poslal do tohoto vlákna.
Ono místečko, co jsem si nechal volné pro případ vzpamatování mých sazenic, jsem se rozhodl zaplnit dalšími sazeničkami od semínka-chilli, které jsem si dnes objednal (respektive zarezervoval). Jedná se o 1x Borg 9 Chockolade, 1x TSM Chockolade, 2x Banana Sweet. V případě, že mi zesílí některé ze sazeniček, tak začnu obsazovat uličky, případně hodím natěsno vedle mrkve.
Vytáhl jsem po delší době foťák, takže pár foteček pod "spoiler":
Spoiler!
Ne-chilli jsem poslal do tohoto vlákna.
".....A tak jako při kousnutí do Nagy, jsem při prvních pokusech o pěst chilli zažíval blaženost, jakési uspokojení, které žádná jiná činnost nepřináší. Záhy na to mne chytla ona závislost, která neustále stoupá, tak jako pal Nagy....."
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
Pekne fotky a makro. Az na ty msice to zatim vypada dobre, at rostou 

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Jak se Ti to povedlo, taková pěstírna, tohle snad hrozí tak koncem července v horších lokalitách. Ož už jsi musel mít asi na sazenicích ne? Mravenci už je doji, to je také podezřelé. Musís se prvni zbavit mravenců. Na to stačí takový prášek co dáš do cestiček a do 24 h jsou pryč. Lezli mi do garáže po houfech, soused mi to dal a druhy den jsem nenasel jedinyho a to jich tam byly tisíce!
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
Je pravda, že kdejaký postřik na ně na chatě nikdy moc nepomohl.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

- BigVD
- Stálý člen
Zahrada sousedí s lesem, takže o mravence nouze nebude. Je pravda, že jsem sazenice nekontroloval při koupi, ale ono mšice nosí na rostlinky právě ti mravenci. Letos jsem viděl jenom jednu berušku, vždycky jich tam bylo součtem tak 10 na rostlinkách a ti je redukovali.
Mospilan mi fungoval vždy dobře, časem se vrátí, tak je stříknu podruhé a už je to v pohodě. Nebo jsou rostlinky tak rostlé, že ty mšice ani nenajdu.
Mospilan mi fungoval vždy dobře, časem se vrátí, tak je stříknu podruhé a už je to v pohodě. Nebo jsou rostlinky tak rostlé, že ty mšice ani nenajdu.