Mám v sobě něco vína, když to tak bylo naposledy tak jsem na ebay vyražil motorku

. No ale to není podstatné. Celé mi to přijede jako měření péra. Nevím proč. Mně je u řiti kdo a jak a popřípadě komu...
Takže můj názor...hoďte tohle vlákno někam do ři.i a bude klid. My máme chilli rádi. Co víc kdo chce.
Modérátorskou práci nezávidím a smekám před ní. Neboť v noci se tu objeví spousta blbostí atd.
Víte co, všichni by jste potřebovali na měsíc do té "mojí" Afriky. Řešíme spoustu blbostí a ženeme se někam, kde je to stejně jedno. Mně odobně je fu.c.k jestli WOCH dělají věci jak píší nebo jinak. Já je dělám po svém, chris, lobo, Erben, baron Holu, Keny i Jirka Kosina...prostě všichni tady taky. Jirku jsem viděl poprvé o víkendu na jeho farmě a také má svou cestu, která je zajímavá, poctivá a myslím si, že má smysl. Za mne je to však celé zbytečné stříkání emocí na všechny strany.
Víte co, něco z mého života...já měl pískovnu u Poděbrad, posílali na mne kontroly z různých úžadů, říkali jak jsem špatný, dělám vše špatně a podvodem, ale nakonec vše téměř 4 roky bylo funkční. Protože když dělá někdo něco srdcem a opravdově, tak to funguje. Je jedno jestli sklízí na jednoho 8 tun nebo 500 kilo, prostě to dělat jak se má.
Za mne tenhle nesmysl zamknout a zahodít. Raději se kouknu do jednotlivých vláken jak to komu roste a jaký jsem proti některým nýmand....kterého to ovšem baví.
Komentovat nic nebudu, ego a pravu má každý svou.
Mimochodem, dne jsem byl celý den na zahradě a byl to relax, to očekávám od koníčka.
Za týden už se ozvu z jiných krajin...