Ahoj lobo.
Naše kočky to nedělají. To jsem v klidu. To víš, kočičí šlechtičny

. Ty by měly jen tendenci okousat sazeničky, takže vymýšlím nějaké jejich zabezpečení. Musí přeci zjistit co mě na těch divnejch zelenejch věcech baví, že u nich tak vysedávám.
Ale jednou dceři vyskočil králík a okousal rašící lístky. To jak popisuješ přesun kytek, krásný porgres a pak náhlé opadání lístků a konec, tak to je přesně jako u mne...naprosto. Teď půjde z domu poslední pahýl. Jinak pokoj je na tom podobně...orientace na JV, chladnější...stejně to nejde a dělat to nebudu. Zkusil jsem to a vím, že to nepůjde.
No a Aji je velká otázka... Já se na ně těším. Aji mám od té doby co jsem je poznal každý rok a jsou úplně super. Výborná chuť, ovocná vůně a pal tak akorát. Takže určitě půjde Pineapple, Mango, Guyana, Strawbery a Meloncoton. přemýšlím nad Lemon Drop a pak mám jednu od kamaráda. Nevěděl co to je, jen mu chutnala. Žlutý plod a fakt super chuť.
A pak se mi v hlavě rodí myšlenka, že nemůžu vynechat AFO a AFW. Takže zase je toho mrak a z části mi to rozhodilo seznam, ale změna je přeci život. Naštěstí jsem nadchnul do pěstění naší kamarádku. Její přítel má chilli rád a ona taky. Chce pořídit foliak a tak co se nevejde ke mně dám k ní. Jak říkám...věci jsou jak mají být a vždy se cesta najde.
Ty by jsi měl lobo typ na nějakou Aji, která by stála za to?
Jo a malý edit: Dcera se mne ptala jaké už jsem měl papričky a jak dlouho pěstuji. Odpověď na to jaké je těžká, ale zjistil jsem, ž jedu také šestou sezónu jako lobo

Čas neskutečně letí.