Tak jim tam šoupni jednu červenou. Za to nic nedáš.
mato151 2019 - Prva sezona a hned LED indoor
- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
- Obrázky: 0
Re: mato151 - Prva sezona a hned LED indoor
Tak jim tam šoupni jednu červenou. Za to nic nedáš.
No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This
jj, pojde tam jedna tepla biela hned ako mi pride extender...
btw. dotaz na admina...vies mi presunut topic do "Co jsme vypěstovali v roce 2018" .. omylom som to zalozil mimo temu, vdaka
btw. dotaz na admina...vies mi presunut topic do "Co jsme vypěstovali v roce 2018" .. omylom som to zalozil mimo temu, vdaka
maly update... tyzden mojim 6 rastlinkam chybalo LED svetlo nakolko som skoncil v nemocnici ale hned ako som ich zacal dopovat lumenmi idu pekne. plesen na 3 chilli neohrozila ich stav, rastu dalej pekne. Zltnucim listom red peter penis som dodal hnojivo s vysokym i obsahom železa, uvidíme ako to pojde dalej. každopádne zacinam mat priestorove problémy, budem coskoro musiet riešiť reorganizaciu a vytvoriť novy grow kutik 

- Lexter
- Stálý člen
To je mi ale frajer ten mato. Já ty svoje rajčátka v indooru mám tak 2cm oproti tobě.
Teprve jsem je dával do většího, tak koření.
Zajímavé, pár cárů papíru, nějaké ledky z tesca a jak to frčí. Takovéto sazenice jsou už připravené na ven kdyby bylo jaro.

Edit: Doporučoval bych ti rajčátka připnout k nějaké tyčce. Díky slabšímu osvětlení mají slabší stonky a od teď ti budou jen jen težknout.

Zajímavé, pár cárů papíru, nějaké ledky z tesca a jak to frčí. Takovéto sazenice jsou už připravené na ven kdyby bylo jaro.

Edit: Doporučoval bych ti rajčátka připnout k nějaké tyčce. Díky slabšímu osvětlení mají slabší stonky a od teď ti budou jen jen težknout.

Nieco tam pichnem k tomu krickovemu rajcatu, snad neposkodim velmi korene.
- Lexter
- Stálý člen
No my jsme už tak trošku ujetí. Jedeme panely, výbojky a bůhvíco a teď sem přijde nějaký "cucák" a dá nám na prdel s nějakýma žárovičkama.

Poškodíš ať tak či tak, ale neřeš to. Ty rajčata jsou jako plevel. Zkus si třeba vylomit jeden zálisek a píchnout ho do vlhké zeminy. Hle, máš nové rajče. Teoreticky by to šlo i s listem když se seřízne, jen nevím jestli list dokáže vyhodit očko pro nový kmínek jako to umí třeba sukulenty.

kutik sa presunul na zem, do rohu izby, priamy vyhrev od stupacky, konstantnych 23 stupnov 

- Lexter
- Stálý člen
Vypadají nesmírně zdravě.