Kvasící dílo již proběhlo a dnes byla naservírovaná první chunan snídaně.
Vzhledem k tomu, že mě i Vendy zachutnalo bylo přikročeno po dalším sběru k dalším variantám chunanky a k našim oblíbeným zavařeninám.
Aji lemmon drop
TMSR
výsledná chunan pasta
Habaněro chocolate
chunan pasta
Zavařeninky
Takže shrnuto chunanka je výborná. Variantu z Thaiek ochutnali aji kluci na pečených bramborách. No ježišmaria ti se olizovali...
Díky Tea Racerovi za skvělý a jednoduchý recept.
Ať to hřeje.
Chunan je skvělá záležitost. Naposledy jsem dělal jsem z Haba Red a přimíchal tam pár Haba Red Savina, a pasta je opravdu brutální, co se týče pálivosti. U mě zatím na hranici únosnosti. Pálí jako čert a dvakrát. Horší je, když pálí při
Chunan je skvělá záležitost. Naposledy jsem dělal jsem z Haba Red a přimíchal tam pár Haba Red Savina, a pasta je opravdu brutální, co se týče pálivosti. U mě zatím na hranici únosnosti. Pálí jako čert a dvakrát. Horší je, když pálí při
Ahoj, no pálivost i z těch jolokií je příjemná . Mám pocit, že pal je tak o 1/3 nižší než-li u syrových paprik ( takovej můj odhad ). Chunanka z Thaiek je téměř sladká, pal pouze mírný. Ale co můžu potvrdit tak palba na je fantaskická