Hezký večer dámy a pánové.
Nevydržel jsem a zajel na zahradu dnes. Trošku přihnojit, udělat nějaké fotky a sebrat nějaké plody....
Galadriel F1 - plodů spousta a červená se červená

. Je to hodně sexy kytka, která se krásně rozjela, takže velké díky dárci

od kterého je a budu s ní určitě pokračovat. Ty tvary plodů jsou fakt parádní.

Trinidad Hornet - jidiný plod, který byl je doplněný mladými plody. Na tuhle kytku jsem se těši a zatím je to s ní jak to je. Tak uvidíme jak to půjde pak ve skleníku a když tak je v plánu ho vzít domů do tepla.

Brazilian Ghost - hnědé hrbolaté plody, to je taky čokoládová kráska, která si zaslouží opakování

Habanero red savina - Plodů je na něm spousta a myslím si že to brzy začne jít do červena

Jigsaw - jedna ze dvou slečinek se začíná červenat, takže mise byla úspěšná.

7 pot primo yellow (orange) - uvidíme jak se podaří tahle fešanda. Když nezačne mrznout, tak budou mít kytky cca za týden k dispozici skleník. Tam by byly až do konce, i když některé z nich chci zkusit přezimovat v paneláku na chotbě a také něco málo bude i doma. Třeba to přežijou.

Habanero cappucino - tohle je jasná jednička ve velikosti plodů. Jsem úplně nadšenej. Nečekal jsem to.

Quintisho

Zbytek kytek zase příště. Jedno jala končí sezonu, takže ho zlikviduju asi příští týden. Zbytek paprik kvete, plodí a zraje. Což je super.
Pomalu přemýšlím, kterou kytku nechat a kterou poslat do věčných lovišť. No je ještě měsíc čas...
Hezké dny všem.