


Omlouvám se Erbenovi, že mu plevelím téma, ale pro Koniáše.... dělám chilli horčici už celá léta, ale malé doporučené, dej tam sušené chilli nebo chunan pastu. Ne čerstvé, pokud se to nesní hned, tak čerstvé se v tom kazí.
Moje téma je otevřené věcným příspěvkům, netrvám na tom že já dám příspěvek a vy odpovíte. A myslím, že tohle je úplně k věci. Navíc dobrou domácí chilli hořčici rád ochutnám, receptík si vezmu. Navíc v Žopech bude hořcice třeba.....fakt že jo, vloni jsem musel hovězí oháňku z vývaru pojídat jen tak se solí.
jasné věc,čerstvé chilli by započalo kvasný proces,do bylinkových hořčic dávám jedině sušené bylinky, tak to bude nemlich to
Ano, je ze semínek od tebe, zatím jsem utrhl tak 10 plodů, ale je jich tam ještě dobře 30 a stále kvete, přitom stromek nic moc .Dobrá kytka
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti