mnoo ale nikdo to za nás neudělá žejo
 mnoo ale nikdo to za nás neudělá žejo já když zkoušel novej mlýnek tak jsem neudělal nic jinýho že jsem si chtěl okamžitě přivonět .. v tu chvíli mi asi na mozku vyrostlo habanero a mohl jsem si odškrtnout další splněnou amatérskou chybu

to poznám mam už niečo vysušene ale pre istotu sa to bude mlieť vonkuChose Manuel píše: ↑10 srp 2018 12:44to mletí je zlomnoo ale nikdo to za nás neudělá žejo
já když zkoušel novej mlýnek tak jsem neudělal nic jinýho že jsem si chtěl okamžitě přivonět .. v tu chvíli mi asi na mozku vyrostlo habanero a mohl jsem si odškrtnout další splněnou amatérskou chybu
 ja som z toho furt kýchal teraz v poho pekne to vonia
 ja som z toho furt kýchal teraz v poho pekne to vonia  

skladuju sušené celé kusy a melu na koření dle potřeby v práci...doma zákaz,minule jsem z baráčku udělal napalmovou komoru a žena prchla na verandu a nechtěla se vrátit ani pod příslibem
 skladuju sušené celé kusy a melu na koření dle potřeby v práci...doma zákaz,minule jsem z baráčku udělal napalmovou komoru a žena prchla na verandu a nechtěla se vrátit ani pod příslibem 
píše: minule jsem z baráčku udělal napalmovou komoru a žena prchla na verandu a nechtěla se vrátit ani pod příslibem
mno ještě takové okolnosti myslím nenastaly,má velevtipná žena je totiž zcela zvláštní bytost a nikdy mně nenasrala na déle než pár pikosekund

TSM je na 90% sucha večer pôjde druhe kolo do sušičky ďalej robené lečo z TSM celkom 12 fliaš a paradajkova šťava 6 fliaš celkom paradajok bolo 32kg  čo je dost úspešne minulý rok ich bolo 25  kg ale to ešte nieje koniec tak som zvedavý koľko ich bude
  TSM je na 90% sucha večer pôjde druhe kolo do sušičky ďalej robené lečo z TSM celkom 12 fliaš a paradajkova šťava 6 fliaš celkom paradajok bolo 32kg  čo je dost úspešne minulý rok ich bolo 25  kg ale to ešte nieje koniec tak som zvedavý koľko ich bude 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti