ale tak to zavání trochu megalomanstvím,určitě tě bude chtít trumfnout Chozee
 ale tak to zavání trochu megalomanstvím,určitě tě bude chtít trumfnout Chozee  paráda
 paráda 
 ale tak to zavání trochu megalomanstvím,určitě tě bude chtít trumfnout Chozee
 ale tak to zavání trochu megalomanstvím,určitě tě bude chtít trumfnout Chozee  paráda
 paráda 
Ja nemám v pláne sa predbehovat kto ma toho najviac
 ak sa podarí tromfnem chozee ja
 ak sa podarí tromfnem chozee ja 

ďakujem za pochvalu chozee77 robím to čo ma baví
 ,každý vraví prečo nejdem von z kamarátmi, to čo robia ma vôbec nezaujíma a som rad že radšej pestujem chilli
 ,každý vraví prečo nejdem von z kamarátmi, to čo robia ma vôbec nezaujíma a som rad že radšej pestujem chilli  

v 10-12 měl počítač jeden kluk ze třídy a byl to děsnej borec. Měl tam takový ty hry, jak se jim dnes smějeme
 v 10-12 měl počítač jeden kluk ze třídy a byl to děsnej borec. Měl tam takový ty hry, jak se jim dnes smějeme  tenkrát to byla děsně cool grafika. V 18 už jsem měl PC i já s bráchou a dost jsme u toho seděli, jenže to táta trochu kontroloval. Takže jsme pořád většinu času trávili na hřišti, na kole, v lese, děláním táborů pro mladší děcka. Tablety a barevný mobily naštěstí nebyly, to už ty rodiče neuhlídají. Když to vidím dneska u nás na vesnici - "mamíííí já jdu s holkama ven" ... a dřepnou si na zastávku, zapálí cígo a paří přes data na mobilu nebo sedí na Facebooku. A jsou nechutně ochablý. 35-ti letý maminy chodí do fitka a svým vzhledem strčí ty 20-ti letý holčičky do kapsy... každý den přemýšlím, jak nasměrovat syna jinam
 tenkrát to byla děsně cool grafika. V 18 už jsem měl PC i já s bráchou a dost jsme u toho seděli, jenže to táta trochu kontroloval. Takže jsme pořád většinu času trávili na hřišti, na kole, v lese, děláním táborů pro mladší děcka. Tablety a barevný mobily naštěstí nebyly, to už ty rodiče neuhlídají. Když to vidím dneska u nás na vesnici - "mamíííí já jdu s holkama ven" ... a dřepnou si na zastávku, zapálí cígo a paří přes data na mobilu nebo sedí na Facebooku. A jsou nechutně ochablý. 35-ti letý maminy chodí do fitka a svým vzhledem strčí ty 20-ti letý holčičky do kapsy... každý den přemýšlím, jak nasměrovat syna jinam   jsou mu teprve 3 ...
  jsou mu teprve 3 ... chytl jsem z vašeho tématu nostalgickou chvilku.
  chytl jsem z vašeho tématu nostalgickou chvilku. všetko  je pekné chrumkave a suche
 všetko  je pekné chrumkave a suche  

5 dní dozadu hnojene ovčím hnojom podľa mňa je lepší  ako slepači hnoj
 5 dní dozadu hnojene ovčím hnojom podľa mňa je lepší  ako slepači hnoj 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti