No co ti budu povídat nějaký čas to zabere
 ale to už je radost, největší dřinu máme za sebou a ted už jen zalívat, hnojit a kochat se
  ale to už je radost, největší dřinu máme za sebou a ted už jen zalívat, hnojit a kochat se  
Asi kazdy den neco
 To nemuzes zalevat vsechno pokazde stejne, kdyz nektere nestaci tu vodu spotrebovat a substrat je porad mokry.
 To nemuzes zalevat vsechno pokazde stejne, kdyz nektere nestaci tu vodu spotrebovat a substrat je porad mokry. Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10
  Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10   

stankar1990@gmail.com

, to co kytky nahnali přes Duben a Květen teď ztratili a z výjímečné sezony je sezona průměrná. V neděli jsem se vrátil z dovolené ze slunného Kypru kde jsem týden umíral ve 40 stupních ve stínu a celý natěšen že po 8mi dnech uvidím velký progres a obsypané kytky pladama přišel šok.
 , to co kytky nahnali přes Duben a Květen teď ztratili a z výjímečné sezony je sezona průměrná. V neděli jsem se vrátil z dovolené ze slunného Kypru kde jsem týden umíral ve 40 stupních ve stínu a celý natěšen že po 8mi dnech uvidím velký progres a obsypané kytky pladama přišel šok.   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host